Πάνος Κιάμος: Οι πρώτες εικόνες από την πρεμιέρα του στο «Posidonio»

cf80ceaccebdcebfcf82 cebaceb9ceaccebccebfcf82 cebfceb9 cf80cf81cf8ecf84ceb5cf82 ceb5ceb9cebacf8ccebdceb5cf82 ceb1cf80cf8c cf84ceb7cebd

Ο Πάνος Κιάμος παρουσίασε ένα φρέσκο και ανανεωμένο πρόγραμμα.

Εντυπωσιακή ήταν η πρεμιέρα του Πάνου Κιάμου στο πλήρως ανακαινισμένο «Posidonio Music Hall» την Παρασκευή 16 Ιουλίου.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης επέστρεψε στη νυχτερινή διασκέδαση, με ασφάλεια και τηρώντας όλα τα νέα μέτρα που θέσπισε η πολιτεία, δίνοντας το σύνθημα για μοναδικές βραδιές γεμάτες από τις επιτυχίες του.

Ο Πάνος Κιάμος έδειξε πως είναι στην καλύτερη περίοδο της καλλιτεχνικής του πορείας, παρουσιάζοντας ένα φρέσκο και ανανεωμένο πρόγραμμα που δούλεψε με την ομάδα του.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά του Πάνου Κιάμου.

panos kiamos posidonio 8891066

Μαζί του είναι ο πολυτάλαντος Αναστάσιος Ράμμος, με τον οποίο μοιράζονται τη σκηνή στο τραγούδι «Στα Χειρότερα» και η εντυπωσιακή Έλενα Τσαγκρινού.

Το σχήμα συμπληρώνουν η Τάνια Καρρά, ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας, η Μαριάννα Κάρα και στα decks δίνει το ρυθμό ο DJ Pitsi.

Παράλληλα με την επιστροφή του στις νυχτερινές πίστες, ο Πάνος Κιάμος κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι του με τίτλο «Υπερβολές», σε μουσική Μιχάλη Χατζηγιάννη, στίχους Σάννυ Μπαλτζή και ενορχήστρωση από τον Κωνσταντίνο Παντζή.

Η νέα επιτυχία του καταξιωμένου τραγουδιστή έχει καταφέρει να ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή στα ραδιόφωνα, ενώ μέσα σε δύο εβδομάδες έχει ξεπεράσει τις 350.000 προβολές και παραμένει σταθερά στις τάσεις του ελληνικού YouTube.

Ο Πάνος Κιάμος θα εμφανίζεται στο «Posidonio» κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ