Πάνος Κιάμος: Το σχήμα που θα τον πλαισιώνει στο «Posidonio»

cf80ceaccebdcebfcf82 cebaceb9ceaccebccebfcf82 cf84cebf cf83cf87ceaecebcceb1 cf80cebfcf85 ceb8ceb1 cf84cebfcebd cf80cebbceb1ceb9cf83

Η διασκέδαση επιστρέφει δυνατά στο «Posidonio».

Ο καταξιωμένος καλλιτέχνης Πάνος Κιάμος δίνει το ρυθμό και η καρδιά της διασκέδασης χτυπά ξανά, με ασφάλεια και χωρίς φόβο, στο «Posidonio».

Από την Παρασκευή 16 Ιουλίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, το «Posidonio» ανοίγει ξανά τις πόρτες του τηρώντας τα μέτρα προστασίας που έχει ορίσει η πολιτεία.

Ο Πάνος Κιάμος, με την αμεσότητα και τη δοτικότητα που τον χαρακτηρίζει και έχοντας πάντα ως πρώτη του προτεραιότητα το κοινό, θα χαρίσει χωρίς «Υπερβολές» -όπως τιτλοφορείται το ολοκαίνουριο τραγούδι του- απλόχερα τη διασκέδαση που τόσο πολύ μας έχει λείψει, μέσα από τις αμέτρητες επιτυχίες του και τις συγκλονιστικές ερμηνείες του.

Δίπλα στον Πάνο Κιάμο θα είναι ο πολυτάλαντος και πολυδιάστατος Αναστάσιος Ράμμος, που μας έχει χαρίσει δεκάδες hits, τόσο με τη φωνή του όσο και με την υπογραφή του ως δημιουργός.

Μαζί του και η εκρηκτική και επιτυχημένη Έλενα Τσαγκρινού, που προ μηνών ξεπέρασε τα σύνορα και μάγεψε όλη την Ευρώπη εκπροσωπώντας την Κύπρο στη Eurovision.

Το σχήμα συμπληρώνουν οι Τάνια Καρρά, Στέφανος Πιτσίνιαγκας και Μαριάννα Κάρα. Στα decks ο DJ Pitsi.

Τα βράδια του καλοκαιριού έχουν την υπογραφή του Πάνου Κιάμου. Από την Παρασκευή 16 Ιουλίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

posidonio rammos tsagkrinou

Λεωφόρος Ποσειδώνος 18, Ελληνικό
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 8941033
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ