Πάνος Μουζουράκης: Η επική φάρσα που έκανε στη μητέρα του

cf80ceaccebdcebfcf82 cebccebfcf85ceb6cebfcf85cf81ceaccebaceb7cf82 ceb7 ceb5cf80ceb9cebaceae cf86ceaccf81cf83ceb1 cf80cebfcf85 ceadceba
panos mouzourakis

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης Πάνος Μουζουράκης αποφάσισε να κάνει μία φάρσα στη μητέρα του, τη μαγνητοσκόπησε, και την κοινοποίησε στους χιλιάδες followers στο Instagram.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Πάνος Μουζουράκης αυτή την περίοδο βρίσκεται στο Λος Άντζελες μαζί με τη σύντροφό του. Ο τραγουδιστής και ηθοποιός τα τελευταία χρόνια μένει αρκετούς μήνες στο εξωτερικό λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών του.

Μπορεί, λοιπόν, φέτος να μην κάνει Πάσχα μαζί με την οικογένειά του, ωστόσο ο ίδιος φροντίζει να επικοινωνεί τακτικά μαζί της.

Αυτή τη φορά, ο Πάνος Μουζουράκης αποφάσισε να κάνει μια απίστευτη φάρσα στη μητέρα του, γεγονός που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του.

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης έβαλε στην τηλεόρασή του μια λειτουργία, κάθισε μπροστά και πήρε τη μητέρα μου βιντεοκλήση, λέγοντάς της ότι πήγε παράνομα στην εκκλησία. Εκείνη φυσικά… έπεσε στην παγίδα του.

Παρούσα στο συμβάν ήταν και η σύντροφός του, Τζίνα Γαβαλά, η οποία τράβηξε το παρακάτω βίντεο. Ο Πάνος Μουζουράκης έγραψε χαρακτηριστικά:

«Όταν πέρσι τέτοιο καιρό θέλαμε να διακωμωδήσουμε την κατάσταση για να τελειώνει αυτό το αστείο, είπα να κάνω μια φάρσα στην μανούλα μου ότι πήγα παράνομα εκκλησία. Η φάρσα τελικά δεν έπιασε και το αστείο συνεχίζεται και φέτος (άλλη μια ευκαιρία).

Και έτσι εγώ ο μικρός ο αμνός του Θεού, αναρωτιέμαι μήπως είμαι τελικά απλά άλλο ένα πρόβατο στη φωλιά του λύκου. Καλή Αγία Μεγάλη Εβδομάδα εύχομαι σε όλους σας. Ο Θεός μαζί σας. Αγαπάτε Αλλήλους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ