Πάτρα: Γέννησε, έμαθε πως έχει κορονοϊό, πήρε το βρέφος της και το έσκασε από το ασθενοφόρο

cf80ceaccf84cf81ceb1 ceb3ceadcebdcebdceb7cf83ceb5 ceadcebcceb1ceb8ceb5 cf80cf89cf82 ceadcf87ceb5ceb9 cebacebfcf81cebfcebdcebfcf8acf8c
facebookvrefos

Γέννησε με καισαρική στην Πάτρα, αλλά αμέσως μετά έμαθε πως ο κορονοϊός μπήκε στη ζωή της.

Η νεαρή λεχώνα πήγαινε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας», μαζί με το αγγελούδι που είχε φέρει στον κόσμο, αλλά τα όσα ακολούθησαν δεν έχουν επαναληφθεί.

Μόλις έφτασε και πριν βγει, ενημερώθηκε πως θα έπρεπε να αποχωριστεί το βρέφος και να μπει στο νοσοκομείο μόνο εκείνη για να νοσηλευτεί. Η νεαρή μητέρα όχι μόνο αρνήθηκε, αλλά μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων, πήρε το βρέφος και επέστρεψε σπίτι της!

Όλα ξεκίνησαν στις 7 Φεβρουαρίου όταν γέννησε σε ιδιωτική κλινική. Όλα πήγαν καλά και είχε κάνει καισαρική. Όμως μία ημέρα μετά τη γέννα, διαπιστώθηκε μετά από μοριακό τεστ που της έγινε πως είχε κορονοϊό, ενώ το παιδί είχε βγει αρνητικό. Από την κλινική την ενημέρωσαν πως θα έπρεπε άμεσα να μεταφερθεί σε Νοσοκομείο Αναφοράς, και όντως μετά από κάποια ώρα έφθασε ασθενοφόρο και την παρέλαβε εγχειρισμένη, μαζί με το μωρό της στο Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας».

Φθάνοντας εκεί, και πριν καν μπει μέσα στο Νοσηλευτικό Ιδρυμα, υπάλληλος που ελέγχει τις «εισαγωγές» την ενημέρωσε πως θα νοσηλευόταν χωρίς το μωρό! Η γυναίκα ήταν από καισαρική, το μωρό δύο ημερών και δεν το άφηνε σε καμία περίπτωση. Τους είπε ότι θα έπρεπε να βρεθεί ένας θάλαμος ώστε να μείνουν εκείνη και το παιδί της, αλλά οι υπεύθυνοι του Νοσοκομείου ήταν ανένδοτοι. Στο σημείο προκλήθηκε ένταση και τελικά η μητέρα αποφάσισε να πάρει το παιδί και να φύγει.

«Δεν άντεχα άλλο. Είναι δυνατόν να φέρονται έτσι σε μία εγχειρισμένη με καισαρική τομή, λεχώνα, και στο δύο ημερών βρέφος; Μα δεν υπήρχε καμία πρόβλεψη; Δεν θα μπορούσαν να βρουν λύση αν δεν είχαν προβλέψει κάτι τέτοιο; Αναγκάστηκα και πήρα το παιδί μου και βρίσκομαι στο σπίτι μου. Ολες οι γυναίκες που κάνουν καισαρική μένουν στην κλινική για τουλάχιστον 3 ημέρες. Για μένα δεν ενδιαφέρθηκαν» λέει η ίδια στο flamis.gr.

Η νεαρή γυναίκα επέστρεψε στο σπίτι της με το αυτοκίνητο του συζύγου της. Θα πρέπει να τονιστεί πως στο μωρό δεν έγινε καμία εξέταση για κορονοϊό. Η λεχώνα δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα λόγω του ιού. Ακόμη και σήμερα παραμένει στο σπίτι της σε καραντίνα, χωρίς συμπτώματα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.