Πέμη Ζούνη: Η κόρη μου είχε μηνιγγίωμα σε ηλικία 24 ετών

cf80ceadcebcceb7 ceb6cebfcf8dcebdceb7 ceb7 cebacf8ccf81ceb7 cebccebfcf85 ceb5ceafcf87ceb5 cebcceb7cebdceb9ceb3ceb3ceafcf89cebcceb1
pemi zouni 1

Η αγαπημένη ηθοποιός Πέμη Ζούνη συγκλονίζει με την περιγραφή για την περιπέτεια υγείας της κόρης της. «Έχει τόσο τοις εκατό κίνδυνο θανάτου, τόσο πιθανότητα εγκεφαλικού…»

Η γνωστή ηθοποιός Πέμη Ζούνη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Πρωινο και αναφέρθηκε στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η κόρη της όταν ήταν 24 ετών. Η Πέμη Ζούνη αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι σε ηλικία 24 ετών, η κόρη της Ελεονώρα Σκέντζου διαγνώστηκε με μηνιγγίωμα.

«Ήταν πολύ σοβαρό αλλά είναι πάρα πολύ καλά, παρότι ήταν μια πολύ επικίνδυνη εγχείρηση γιατί τελικά ο όγκος ήταν καλοήθης. Απλώς ήταν μια πολύ σοβαρή εγχείρηση. Είχε μηνιγγίωμα το 2018, σε ηλικία 24 ετών.

Ήταν η σφαλιάρα που σε κάνει να πάρεις το μάθημα, να βάλεις σε προτεραιότητα τα σπουδαία και να μην αναλώνεσαι σε βλακείες. Είναι πολύ σπουδαίο μάθημα όταν όλα πάνε καλά», είπε η Πέμη Ζούνη.

«Στην Αγγλία που έγινε η εγχείρηση, στα λένε εσένα πρώτα. Υπογράφει ο ασθενής πρώτα. Έχει τόσο τοις εκατό κίνδυνο θανάτου, τόσο πιθανότητα εγκεφαλικού…

Έπρεπε να τα υπογράψει αυτά. Ήταν τόσο αισιόδοξη, τόσο γελαστή, τόσο “πάμε”, που αυτό μας είχε δώσει σε όλους αυτήν την γελαστή ματιά».

«Μετά όταν πέρασε και είχαν πάει όλα τόσο καλά, άρχισε να με πιάνει ο φόβος.

Μετά φαίνεται ότι το τραυματάκι μέσα άρχισε να ενεργοποιείται. Εντάξει, το αντιμετωπίζω μια χαρά. Μετά όταν πέρασε και είχαν πάει όλα τόσο καλά, άρχισε να με πιάνει ο φόβος.

Μετά φαίνεται ότι το τραυματάκι μέσα άρχισε να ενεργοποιείται. Εντάξει, το αντιμετωπίζω μια χαρά», κατέληξε η Πέμη Ζούνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ