Πένθος για τον Τάσο Τρύφωνος: «Δεν περίμενα να φύγεις τόσο γρήγορα»

cf80ceadcebdceb8cebfcf82 ceb3ceb9ceb1 cf84cebfcebd cf84ceaccf83cebf cf84cf81cf8dcf86cf89cebdcebfcf82 ceb4ceb5cebd cf80ceb5cf81ceaf
tasos tryfonos

Δύσκολες ώρες περνάει ο παρουσιαστής Τάσος Τρύφωνος, καθώς όπως αποκάλυψε, έφυγε από την ζωή η συνεργάτιδα του Άντζη.

Με μία συγκινητική ανάρτηση στα μέσα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο παρουσιαστής Τάσος Τρύφωνος ανέφερε ότι αγαπημένη συνεργάτιδά του έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη τον καρκίνο αποχαιρέτησε με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook ο Τάσος Τρύφωνος.

Διαβάστε όσα έγραψε ο παρουσιαστής:

«Σήμερα δυστυχώς έφυγε από τη ζωή μια πολύτιμη συνεργάτης μου τα τελευταία χρόνια στον «κρίκο» και στο THE CHASE.

Ένας υπέροχος, δημιουργικός άνθρωπος με απίστευτη ενέργεια και αγάπη για τη ζωή. «Αντζηηη μου…» – όπως σε φώναζα – δεν περίμενα να φύγεις τόσο γρήγορα.

Ζήτησες να με δεις πριν λίγες μέρες και ήρθα προχθές στην «Αροδαφνούσα». Ευτυχώς γιατί αλλιώς θα είχα ενοχές ότι δεν σε πρόλαβα. Φεύγοντας σου είπα «θα ξανάρθω…».

Ήξερα, όμως, μέσα μου ότι μάλλον ήταν η τελευταία φορά που σε έβλεπα. Σήμερα το πρωί «έφυγες» ελπίζω γαλήνια χωρίς τους αφόρητους πόνους που προκαλεί ο καρκίνος.

Θα μας λείψουν η δημιουργικότητα σου, τα απίθανα φαγητά σου, το γέλιο σου και η θέληση για ζωή. Κουράγιο στον Χρήστο, στον γιο σας Στέφανο, στον πατέρα και τις αδελφές σου που σε λάτρευαν. Το επεισόδιο του Σαββάτου θα είναι αφιερωμένο στην Αγάθη μας με ειδική κάρτα «εις μνήμη»», έγραψε ο Τάσος Τρύφωνος.

Δείτε την ανάρτησή του Τάσου Τρύφωνος:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ