Πέννυ Μπαλτατζή: Είχα τέσσερις αποβολές, στην πρώτη ήμουν εξίμισι μηνών

cf80ceadcebdcebdcf85 cebccf80ceb1cebbcf84ceb1cf84ceb6ceae ceb5ceafcf87ceb1 cf84ceadcf83cf83ceb5cf81ceb9cf82 ceb1cf80cebfceb2cebfcebb
i90uijk90

Θάλεια Ματίκα και Πέννυ Μπαλτατζή κάθισαν η μια απέναντι από την άλλη στο «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ και αν και δεν είχαν γνωριστεί ποτέ πριν, «άνοιξαν» τις καρδιές τους και αναφέρθηκαν σε όλα αυτά που τις καθόρισαν και μοιράστηκαν τι σημαίνει για εκείνες «μητρότητα».

Η Πέννυ Μπαλτατζή μάλιστα εξομολογήθηκε πως είχε τέσσερις αποβολές μέχρι να καταφέρει να γεννήσει και να κρατήσει στην αγκαλιά της το γιο της.

«Είχα τέσσερις ατυχίες στο θέμα εγκυμοσύνη. Η πρώτη ήταν πολύ μεγάλη ήμουν εξίμισι μηνών, έκανα διακοπή. Έκανα γέννα γιατί είχα πρώιμη ανεπάρκεια πλακούντα, έπρεπε να κάνω απλά ενεσούλες για την θρομβοφιλία μου και that’s it. Θα μπορούσαμε να το έχουμε προλάβει. Αν γνώριζα το θέμα της θρομβοφιλίας μου… Είναι πολύ σημαντική η κληρονομικότητα. Έμεινα έγκυος με τη μία, με το που παντρεύτηκα ο άντρας μου δεν με ρώτησε, μου είπε θα κάνουμε παιδί. Δεν είναι πολύ γλυκό;», ανέφερε χαρακτηριστικά η Πέννυ Μπαλτατζή.

[embedded content]

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

ΠΗΓΗ

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: