Παιδί… μπουμπούκι! 11χρόνος υποδύεται τον Hacker και εκβιάζει τον ίδιο του τον πατέρα!

cf80ceb1ceb9ceb4ceaf cebccf80cebfcf85cebccf80cebfcf8dcebaceb9 11cf87cf81cf8ccebdcebfcf82 cf85cf80cebfceb4cf8dceb5cf84ceb1ceb9

Καμιά φορά έχουμε ιστορίες οικογενειακής τρέλας που σίγουρα μπορούν να προκαλέσουν την κοινή λογική. Να πάρτε για παράδειγμα την τραγελαφική περίπτωση ενός πατέρα που δέχθηκε εκβιασμό από τον 11χρονο γιο του, αφού πρώτα το «παιδί-διαμάντι» είχε υποδυθεί τον… hacker! Η περίεργη αυτή ιστορία ξεκίνησε όταν ο ανυποψίαστος πατέρας θεώρησε ότι δέχθηκε επίθεση από μια «ομάδα» από hackers, η οποία μάλιστα τον εκβίαζε, ζητώντας του ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό. Σύμφωνα με την απειλή των hackers, εάν ο πατέρας δεν έδινε τα χρήματα, τότε απείλησαν ότι θα έβγαζαν σε κοινή θέα προσωπικές φωτογραφίες του στο Internet και θα έκαναν φύλλο και φτερό τα προσωπικά δεδομένα όχι μόνο του ίδιου αλλά και της οικογένειας του. Μάλιστα, οι «υποτιθέμενοι» hackers ανέφεραν στα ενοχλητικά μηνύματά τους ότι θα συνεχίσουν να παρακολουθούν και να παρενοχλούν την οικογένεια, εάν δεν ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις τους!

Child Hacker 1

Όπως ήταν λογικό, ο μάλλον όχι και τόσο τυχερός πατέρας δεν είχε άλλη επιλογή από το να απευθυνθεί στην αντίστοιχη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος της Ινδίας. Ωστόσο, όταν ξεκίνησαν οι άνδρες της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος την έρευνα τους γρήγορα διαπίστωσαν ότι κάτι δεν πήγαινε καθόλου καλά. Με μια απλή έρευνα, αποδείχθηκε ότι τα μηνύματα προέρχονταν από την ίδια IP του σπιτιού της οικογένειας, πράγμα που ουσιαστικά σήμαινε ότι οι απειλές προέρχονταν από κάποιο μέλος της. Η αστυνομία λοιπόν γρήγορα στράφηκε στον 11χρονό γιο, ο οποίος παραδέχθηκε ότι όλο αυτό ήταν μια δική του επινόηση. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε στους αστυνομικούς, κατάφερε να στήσει αυτή την απάτη ενάντια στην οικογένεια του, απλώς παρακολουθώντας videos από το YouTube!

Child Hacker 2

Αν και δεν γνωρίζουμε πόσα χρόνια τιμωρία θα φάει ο εν λόγω 11χρόνος από τους γονείς του, παρόλα αυτά εάν κατάφερε σε αυτή την ηλικία να στήσει μια τέτοια απάτη, δεν μπορούμε καν να φανταστούμε τι θα πετύχει όταν φτάσει στα 20!  

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *