Παλαιστίνη: Ισραηλινοί στρατιώτες συνέλαβαν μικρά παιδιά που μάζευαν λαχανικά

cf80ceb1cebbceb1ceb9cf83cf84ceafcebdceb7 ceb9cf83cf81ceb1ceb7cebbceb9cebdcebfceaf cf83cf84cf81ceb1cf84ceb9cf8ecf84ceb5cf82 cf83cf85

nbc1

nbc1

Παλαιστίνη: Ισραηλινοί στρατιώτες συνέλαβαν μικρά παιδιά που μάζευαν λαχανικά

Αγόρια μεταξύ 8 και 13 ετών συνελήφθησαν από πάνοπλους Ιστραηλινούς στρατιώτες επειδή είχαν μπει σε ξένη ιδιοκτησία να μαζέψουν λαχανικά.

Συνιστά έγκλημα να αναζητά κάποιος λαχανικά ακόμα και σε ξένη ιδιοκτησία για να φάει; Ακόμα περισσότερο συνιστά έγκλημα όταν οι… εγκληματίες είναι μεταξύ 13 και 8 χρονών;

Συνέβη στη Χεβρώνα στην Παλαιστίνη. Αθελά τους πρωταγωνιστές αναδείχθηκαν κάποια αγόρια, από 8 έως 13 ετών, που βγήκαν από το σπίτι τους για να αναζητήσουν ένα άγριο λαχανικό της γης τους που μοιάζει με αγκινάρα.

Στην προσπάθειά τους αυτοί τα εντόπισαν ισραηλινοί στρατιώτες οι οποίοι προχώρησαν στη σύλληψή τους. Ο πατέρας των δύο από τα παιδιά δεν μπορούσε να το πιστέψει: Αν ήμουν εκεί, πάνω από πτώμα μου θα περνούσαν οι Ισραηλινοί για να πάρουν τα παιδιά μου” τόνισε.

Η δικαιολογία των Ισραηλινών αρχών; “Μία ομάδα εισήλθε σε ζώνη ξένης ιδιοκτησίας και μεταφέρθηκαν από ισραηλινή στρατιωτική περιπολία στην αστυνομία για γρήγορη ανάκριση. Τα παιδιά δεν κρατήθηκαν περαιτέρω”. Αυτή ήταν η σχετική ανακοίνωση.

Το video αδιάψευστος μάρτυρας

Πηγή : news247.gr

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *