Παναθηναϊκός: Ο Ζαγαρίτης δείχνει, πόσο άκυρη μεταγραφή ήταν ο Χουάνκαρ

cf80ceb1cebdceb1ceb8ceb7cebdceb1cf8acebacf8ccf82 cebf ceb6ceb1ceb3ceb1cf81ceafcf84ceb7cf82 ceb4ceb5ceafcf87cebdceb5ceb9 cf80cf8ccf83
facebookzagaritis

Παναθηναϊκός: Ένα από τα πολλά λάθη, που έγιναν το καλοκαίρι ήταν και η απόκτηση του Χουάνκαρ, που μέχρι σήμερα δεν έχει προσφέρει τίποτα.

Ο Βασίλης Ζαγαρίτης είναι από τις αποκαλύψεις των τελευταίων αγώνων του Παναθηναϊκού και η παρουσία του στην ενδεκάδα οφείλεται στην εμπιστοσύνη, που του δείχνει ο Λάζλο Μπόλονι.

Ο Ζαγαρίτης στην αρχή της σεζόν ήταν στα …..αζήτητα και είτε ήταν εκτός αποστολής, είτε καθόταν στον πάγκο και ο Πογιάτος προτιμούσε να χρησιμοποιεί αριστερό μπακ τον στόπερ Μαυρομμάτη , η ακόμα και τον Πούγγουρα. Και όλα αυτά , διότι ο Ρόκα είχε πει στον Πογιάτος να μην υπολογίζει τον Ζαγαρίτη, επειδή δεν τον εκτιμούσε.

Αυτός ήταν και ο λόγος, για τον οποίο η ομάδα πήγε και πήρε τον Χουάνκαρ με στόχο να είναι βασικός και εναλλακτικές λύσεις να αποτελούν πρώτα ο Χατζηθεοδωρίδης –όποτε γίνει καλά- και μετά ο Ζαγαρίτης. Με το δίδυμο Πογιάτος, Ρόκα ο Ζαγαρίτης θα είχε ήδη αποχωρήσει από την ομάδα , θα είχε συμφωνήσει επί της ουσίας με την ομάδα, που θα πήγαινε από το καλοκαίρι και μετά, που λήγει το συμβόλαιό του.

Η έλευση του Μπόλονι και η καθιέρωσή του ως αριστερό μπακ κάνει τον Ζαγαρίτη πλέον απαραίτητο και είναι δεδομένο, ότι ο Παναθηναϊκός θα βρει τον τρόπο να ανανεώσει το συμβόλαιό του, έστω και αν χρειαστεί να δώσει παραπάνω χρήματα από αυτά, που υπολόγιζε ο Αλαφούζος.

Το σίγουρο είναι, ότι πλέον φαίνεται , πως η μεταγραφή του Χουάνκαρ ήταν …. άκυρη , αφού δεν δείχνει κάτι ιδιαίτερο μέχρι τώρα, όποτε έχει παίξει και δεν μπορεί να δώσει κάτι παραπάνω από τον νεαρό Ελληνα μπακ και πετάχτηκαν 300.000 ευρώ(τόσο είναι το συμβόλαιό του) , για να γίνει το καπρίτσιο του Ρόκα..

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *