Παναθηναϊκός: Ο Μπουζούκης έχει προτάσεις από το εξωτερικό!

cf80ceb1cebdceb1ceb8ceb7cebdceb1cf8acebacf8ccf82 cebf cebccf80cebfcf85ceb6cebfcf8dcebaceb7cf82 ceadcf87ceb5ceb9 cf80cf81cebfcf84ceac
facebookMpouzoukis

Παναθηναϊκός: Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να φύγει τον Γενάρη για ομάδα του εξωτερικού ο Μπουζούκης.

Ο Γιάννης Μπουζούκης πριν από δύο χρόνια ήταν από τους παίκτες, που έκαναν την έκπληξη και από τους πρωταγωνιστές της ομάδας του Γιώργου Δώνη. Φέτος έχει χάσει την θέση του στην ενδεκάδα και παρά την αλλαγή του προπονητή δεν χρησιμοποιείται στα περισσότερα παιχνίδια.

Αυτό οδηγεί τον νεαρό παίκτη στην απόφαση να αποχωρήσει από την ομάδα και να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό. Είτε ως δανεικός με οψιόν αγοράς, που είναι το πιο πιθανό , είτε με απευθείας μεταγραφή, που φαίνεται πιο δύσκολο.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει το ραντεβού του Ντρεοσί με τον εκπρόσωπο του παίκτη, όπου θα ξεκαθαρίσει το θέμα. Αν ο νεαρός μέσος καταλάβει από τα λόγια του Γάλλου γενικού διευθυντή, ότι δεν θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, τότε θα ζητήσει να παραχωρηθεί σε ομάδα του εξωτερικού.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι ήδη υπάρχουν ομάδες, που ενδιαφέρονται για τον μέσο των «πρασίνων» και αν μετά την συζήτηση με τον Ντρεοσί αποφασιστεί η πώληση του παίκτη θα έρθουν προτάσεις και ο Μπουζούκης θα αποχωρήσει.

Φυσικά μιλάμε, για ένα λάθος του Παναθηναϊκού, που έχει γεμίσει την ομάδα με ξένους αμφίβολης αξίας και τα δικά του παιδιά, που έχουν δείξει εδώ και δύο χρόνια, ότι μπορούν να εξελιχθούν, τα αφήνει στο περιθώριο και αποχωρούν από την ομάδα. Είναι φανερό, ότι δύσκολα θα έχει ο Μπουζούκης πρωταγωνιστικό ρόλο φέτος, οπότε δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα μετά τον Γενάρη.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *