Παναθηναϊκός: Τεστ σήμερα και αύριο και ανησυχία για νέα κρούσματα

cf80ceb1cebdceb1ceb8ceb7cebdceb1cf8acebacf8ccf82 cf84ceb5cf83cf84 cf83ceaecebcceb5cf81ceb1 cebaceb1ceb9 ceb1cf8dcf81ceb9cebf cebaceb1
facebookpanathinaikos proetoimasia donis 4 768x470 1

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε λαβωμένος με τον Αστέρα, λόγω των πέντε κρουσμάτων covid-19 , αλλά υπάρχει ανησυχία, ότι θα προκύψουν και άλλα τις επόμενες ημέρες.

Και σήμερα και αύριο θα κάνουν τεστ οι παίκτες και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού, για να φανεί αν υπάρχουν νέα κρούσματα εκτός από τα τέσσερα, που έχουν ανιχνευθεί, συν τον Μαουρίσιο, που είναι στην Βραζιλία.

Σήμερα τα τεστ για τον covid-19 θα γίνουν μετά την πρωινή προπόνηση και αύριο θα γίνουν πριν την απογευματινή προπόνηση. Το γεγονός, ότι κάποιοι παίκτες ήταν μαζί την Πρωτοχρονιά έχει ανησυχήσει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, ότι ο ιός θα έχει διασπορά και θα υπάρχουν και άλλοι παίκτες τις επόμενες ημέρες, που θα μπουν σε καραντίνα.

Το ματς με τον Απόλλωνα στην Ριζούπολη είναι την ερχόμενη Τετάρτη και για να μην γίνει το παιχνίδι θα πρέπει είτε σήμερα, είτε αύριο από τα τεστ που θα γίνουν να βγουν πέντε νέα κρούσματα. Σε αυτά δεν μετράνε οι τέσσερις παίκτες, που ήδη έχουν ανιχνευθεί θετικοί και για μία εβδομάδα είναι σε καραντίνα στο σπίτι τους.

Όπως και να έχει το γεγονός, ότι ο covid-19 μπήκε στο …Κορωπί έχει ανησυχήσει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για τα χειρότερα με μόνο μέλημα την υγεία όλων των παικτών και των ανθρώπων του τμήματος. Η δεύτερη σκέψη είναι, ότι η ομάδα στα επόμενα ματς θα στερηθεί βασικούς παίκτες, που δεν αγωνίστηκαν, ούτε στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στην Λεωφόρο.

ΠΗΓΗ

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: