Παναθηναϊκός: Το χάδι στους παίκτες έφερε τα προβλήματα

cf80ceb1cebdceb1ceb8ceb7cebdceb1cf8acebacf8ccf82 cf84cebf cf87ceacceb4ceb9 cf83cf84cebfcf85cf82 cf80ceb1ceafcebacf84ceb5cf82 ceadcf86
facebookpanatha

Η συνάντηση που ζήτησαν οι αρχηγοί του Παναθηναϊκού από τον Γιάννη Αλαφούζο δείχνει ένα από τα μεγάλα προβλήματα της ομάδας τα τελευταία χρόνια.

Και το πρόβλημα είναι ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού παραείναι χαϊδεμένοι. Η ομάδα πάει από το κακό στο χειρότερο και οι ίδιοι τα δύο τελευταία χρόνια πληρώνονται κανονικά, αλλά η ομάδα δεν έχει στόχους επί της ουσίας.

Είναι μακριά από τους τίτλους με ευθύνη φυσικά της διοίκησης Αλαφούζου, που κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο και οι παίκτες τα βρίσκουν και τα κάνουν. Και φθάσαμε στο σημείο οι παίκτες του Παναθηναϊκού να ζητήσουν να δουν τον Αλαφούζο για να του παραπονεθούν για τον προπονητή.

Απίστευτα πράγματα, που μόνο στον Παναθηναϊκό μπορείς να τα δεις να συμβαίνουν και σε καμία άλλη ομάδα. Να πηγαίνουν και να ζητάνε ραντεβού με τον ιδιοκτήτη, για να πουν τα παράπονά τους για τον Μπόλονι.

Το ραντεβού δεν έγινε διότι ο Αλαφούζος δεν τους δέχθηκε, αλλά η κακή νοοτροπία μένει. Και οι παίκτες του Παναθηναϊκού νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν, διότι πριν τρία χρόνια η διοίκηση Αλαφούζου τους έδωσε το δικαίωμα να λένε, ότι «εμείς σώσαμε τον Παναθηναϊκό».

Και όντως έτσι ήταν τότε, διότι έπαιζαν απλήρωτοι, έβαλαν πλάτη και δεν έκαναν προσφυγή, αλλά έπαιζαν ώστε η ομάδα να μην αντιμετωπίσει σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα. Και έτσι τώρα οι παίκτες νομίζουν ότι μπορούν να… διώξουν έναν προπονητή αν δεν τον θέλουν…

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *