Πανελλαδικές εξετάσεις: Σήμερα οι ανακοινώσεις των αλλαγών από την Νίκη Κεραμέως

cf80ceb1cebdceb5cebbcebbceb1ceb4ceb9cebaceadcf82 ceb5cebeceb5cf84ceaccf83ceb5ceb9cf82 cf83ceaecebcceb5cf81ceb1 cebfceb9 ceb1cebdceb1
facebookbaseis202011

Η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως θα παρουσιάσει σήμερα το σχέδιο νόμου για τις αλλαγές στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Στη συνέντευξη τύπου θα παρουσιαστούν και οι ρυθμίσεις που βάζουν τέλος στους «αιώνιους» φοιτητές αλλά και το σχέδιο για την πανεπιστημιακή αστυνομία.

Για το λόγο αυτό στη συνέντευξη τύπου που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 11:30 το πρωί θα δώσει το «παρών» και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Στη συνέντευξη τύπου θα είναι παρόντες και οι υφυπουργοί Παιδείας Ζέττα Μακρή και Άγγελος Συρίγος που θα αναφερθούν σε θέματα εκπαιδευτικής επικαιρότητας, συμπεριλαμβανόμενης και της έναρξης λειτουργίας των σχολείων.

Το σχέδιο νόμου με τίτλο «Εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, Προστασία της Ακαδημαϊκής Ελευθερίας, Αναβάθμιση του Ακαδημαϊκού Περιβάλλοντος και άλλες διατάξεις» εστιάζει στην ελάχιστη βάση εισαγωγής για την είσοδο στο Πανεπιστήμιο, εισαγωγή διπλών μηχανογραφικών με περιορισμένη επιλογή σχολών στο πρώτο, δυνατότητα εισαγωγής από τα ΙΕΚ στο Πανεπιστήμιο αλλά και ελεγχόμενη είσοδο στα Πανεπιστήμια και στην ίδρυση πανεπιστημιακής αστυνομίας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Click away: Σε ετοιμότητα ο εμπορικός κόσμος για το άνοιγμα – «Πορτοκαλί φως» και από Μητσοτάκη

ΠΗΓΗ

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: