Παπαευαγγέλου στο Newsbomb.gr: Σίγουρα θα απελευθερωθούν κάποιες στοχευμένες δράσεις τις Απόκριες

cf80ceb1cf80ceb1ceb5cf85ceb1ceb3ceb3ceadcebbcebfcf85 cf83cf84cebf newsbomb gr cf83ceafceb3cebfcf85cf81ceb1 ceb8ceb1 ceb1cf80ceb5cebbceb5
facebookpapaeuaggeloy apokries

Προαναγγελία της Βάνας Παπαευαγγέλου για άρση κάποιων περιορισμών ενόψει των Αποκριών.

Η Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Βάνα Παπαευαγγέλου, κατά τη σημερινή ενημέρωση για τον κορονοϊό, προανήγγειλε την άρση κάποιων μέτρων ενόψει των Αποκριών.

Ειδικότερα, σε ερώτηση του Newsbomb.gr για τις εκδηλώσεις των Αποκριών, η Βάνα Παπαευαγγέλου απάντησε ότι «το πνεύμα της Επιτροπής αυτή τη στιγμή είναι να έχουμε μια ενιαία αντιμετώπιση. Είναι κάτι που συζητήθηκε εκτενώς αυτή την εβδομάδα και θα συζητηθεί ξανά την επόμενη εβδομάδα».

Και συμπλήρωσε ότι «παρ’όλο που οι εκδηλώσεις του καρναβαλιού γίνονται σε ανοικτό χώρο, δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις ούτε ιχνηλάτηση, δηλαδή ποιος ήρθε σε επαφή με ποιον, ούτε βέβαια να ελέγξεις ότι οι άνθρωποι που συμμετέχουν είναι εμβολιασμένοι.»

Επανέλαβε δε ότι «κοιτάμε προσεκτικά τα δεδομένα κάθε εβδομάδα, κατανοούμε την ανάγκη του κόσμου», σημειώνοντας ότι «σίγουρα κάποιες στοχευμένες δράσεις οι οποίες είναι χαμηλότερου επιδημιολογικού κινδύνου θα απελευθερωθούν».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Παπαευαγγέλου: Εφικτή η σταδιακή άρση των περιορισμών – Τι είπε για τις εκδηλώσεις των Αποκριών

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.