Παπαευσταθίου στο in.gr: Κανένας τραυματίας από τη φωτιά στη Μόρια

cf80ceb1cf80ceb1ceb5cf85cf83cf84ceb1ceb8ceafcebfcf85 cf83cf84cebf in gr cebaceb1cebdceadcebdceb1cf82 cf84cf81ceb1cf85cebcceb1cf84ceaf
MORIA 132

Σε μέγιστη ετοιμότητα βρίσκονται οι μόναδες του ΕΚΑΒ αλλά και το νοσοκομείο Μυτιλήνης μετά τη φωτιά που ξέσπασε στη μόρια τα μεσάνυχτα της Τρίτης.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο in.gr ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Νίκος Παπαευσταθίου, δεν σημειώθηκε καμία κλήση στο ΕΚΑΒ για τραυματία πρόσφυγα αλλά ούτε κάποιος από το ΚΥΤ της Μοριας επισκέφτηκε το νοσοκομείο Μυτιλήνης μετά τη φωτιά.

Επιχειρησιακό σχέδιο

Σε ό,τι αφορά το επιχειρησιακό σχέδιο για την νοσοκομειακή περίθαλψη στο νησί, αύριο στις 9 το πρωί θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη προκειμένου να στηθεί ένα επιχειρησιακό σχέδιο σχετικά με την λειτουργία του νοσοκομείου Μυτιλήνης καθώς η Λέσβος βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για 4 μήνες και παραμένει μια εν δυνάμει υγιειονομική βόμβα μετά τον εντοπισμό 35 κρουσμάτων σε 1.900 τεστ.

Τέλος, ο κ . Παπαευσταθίου τόνισε πως το ΕΚΑΒ βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ ώστε να συνδράμει και αυτό με κινητό κλιμάκιο όπου χρειαστεί.

Γράψτε το σχόλιό σας

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *