Παπανικολάου: Πλατφόρμα, που θα βοηθήσει στην επαναλειτουργία των αθλητικών δραστηριοτήτων

cf80ceb1cf80ceb1cebdceb9cebacebfcebbceaccebfcf85 cf80cebbceb1cf84cf86cf8ccf81cebcceb1 cf80cebfcf85 ceb8ceb1 ceb2cebfceb7ceb8ceaecf83
facebookaggelos papanikolaou

Ο υποψήφιος Πρόεδρος της ΕΟΚ Άγγελος Παπανικολάου πρότεινε την δημιουργία της αθλητικής πλατφόρμας Sport.testing, για την ομαλή μετάβαση των αθλητών στις προπονήσεις

Η αθλητική πλατφόρμα Sport.testing, που θα προετοιμάσει με απόλυτη ασφάλεια την ομαλή μετάβαση των αθλητών στις προπονήσεις και κατ’ επέκταση στους αγώνες, είναι η πρόταση στους αρμόδιους φορείς από τον υποψήφιο Πρόεδρο της ΕΟΚ, Άγγελο Παπανικολάου.

Ο Άγγελος Παπανικολάου καταθέτει μια πρόταση προκειμένου να επαναλειτουργήσουν σταδιακά και κάτω από απόλυτη ασφάλεια οι αθλητικές δραστηριότητες. Παράλληλα, θα συμβάλει τα μέγιστα για την οικονομική ελάφρυνση των αθλητικών σωματείων.

«Θεωρώ ότι η δημιουργία της αθλητικής πλατφόρμας «Sport.testing» δύναται να αποτελέσει ένα σπουδαίο εργαλείο στα χέρια αφενός, της Πολιτείας και των Ομοσπονδιών/Ενώσεων και αφετέρου, των συλλόγων, αθλητών, προπονητών και των υπολοίπων εμπλεκόμενων», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Άγγελος Παπανικολάου και συνεχίζει: «Μέσα από την αθλητική πλατφόρμα οι αθλητές και προπονητές θα κληθούν να υποβληθούν δίχως οικονομική επιβάρυνση στο απαραίτητο τεστ Covid 19. Αμέσως μετά θα παραλαμβάνουν το αποδεικτικό έγγραφο και θα το επισυνάπτουν τάχιστα, μέσω μιας φωτογραφίας από το κινητό τους, στην πλατφόρμα όπου θα περιλαμβάνεται το κάθε αθλητικό σωματείο.

Από τη στιγμή την οποία το τεστ είναι αρνητικό, τότε οι αθλητές, προπονητές, διαιτητές και όλοι οι εμπλεκόμενοι θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις προπονήσεις και βεβαίως στους αγώνες, καταθέτοντας και το απαραίτητο έγγραφο μέσω της πλατφόρμας.

Είμαι πεπεισμένος ότι με τη συγκεκριμένη διαδικασία και υπό τη βασική προϋπόθεση ότι το σύνολο των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα θα διαγράφονται οριστικά από την προσωρινή βάση δεδομένων αμέσως μετά τη διενέργεια των σχετικών ελέγχων, οι αθλητικοί χώροι θα ανοίξουν σταδιακά και οι αθλητές θα επιστρέψουν στην καθημερινότητά τους. Ακολουθώντας πιστά την υγιεινή και την ασφάλεια αλλά και διατηρώντας ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον».

ΠΗΓΗ: Onsports.gr

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *