Παραλίγο τραγωδία στο Ίλιον! Πιτμπουλ επιτέθηκε σε γυναίκα…

cf80ceb1cf81ceb1cebbceafceb3cebf cf84cf81ceb1ceb3cf89ceb4ceafceb1 cf83cf84cebf ceafcebbceb9cebfcebd cf80ceb9cf84cebccf80cebfcf85cebb
facebookpitbull ilion

Άλλο ένα δείγμα πλήρους ανευθυνότητας από ιδιοκτήτη πίτμπουλ, που από τύχη δεν εξελίχθηκε σε μια ακόμα τραγωδία. Αυτή τη φορά στο Ίλιον…

Δέκα λεπτά πριν τις 8 το βράδυ της Παρασκευής, επί της οδού Κύθνου στα σύνορα Πετρούπολης με Ίλιον, γυναίκα που είχε βγάλει βόλτα μικρόσωμο σκυλί, δέχτηκε επίθεση από πίτμπουλ, το οποίο είχε βγάλει βόλτα ανήλικος, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Ο ανήλικος δεν κατόρθωσε να συγκρατήσει το πίτμπουλ, το οποίο επιτέθηκε στο σκυλί της γυναίκας και όταν εκείνη προσπάθησε να χωρίσει τα δύο σκυλιά δέχτηκε την επίθεση του πίτμπουλ.

Η άμεση επέμβαση κατοίκων της περιοχής απέτρεψε τα χειρότερα.

Την ίδια ώρα η επέμβαση της ομάδας Δίας ήταν κάτι παραπάνω από άμεση και σύμφωνα με πληροφορίες ο ανήλικος που συνόδευε το πιτμπουλ οδηγήθηκε στην αστυνομία, καθώς η άτυχη γυναίκα υπέβαλλε μήνυση.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ τον ανήλικο συνόδευσαν στο αστυνομικό τμήμα οι γονείς του.

Ως πότε τέτοια περιστατικά θα «περνάνε» έτσι απλά, χωρίς επιτέλους να αποδίδεται δικαιοσύνη και χωρίς να μπαίνει ένα αυστηρό νομικό πλαίσιο που θα διαμορφώσει εκείνες τις συνθήκες ώστε ποτέ ξανά να μην κινδυνέψει κανένα παιδί και ενήλικας από τα σκυλιά, αδέσποτα ή μη και την ανευθυνότητα – εγκληματική αμέλεια των ιδιοκτητών τους.

Αν και τα περιστατικά πληθαίνουν η ελληνική πολιτεία και η δικαιοσύνη και με με το πρόσχημα της φιλοζωΐας παραμένουν αδιάφορες μπροστά στα εκατοντάδες περιστατικά που έχουν κοστίσει τις ζωές πολλών ανθρώπων.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *