Παραπάνω από το 60% των Apple fans σχεδιάζει να αγοράσει τα AirTags!

cf80ceb1cf81ceb1cf80ceaccebdcf89 ceb1cf80cf8c cf84cebf 60 cf84cf89cebd apple fans cf83cf87ceb5ceb4ceb9ceacceb6ceb5ceb9 cebdceb1 ceb1ceb3

Όλοι γνωρίζουμε ότι ένα από τα στοιχεία που χαρακτηρίζει τους φανατικούς φίλους των προϊόντων της Apple είναι ότι δείχνουν τεράστια αφοσίωση στα products της γνωστής εταιρείας. Ως γνωστόν, οι περισσότεροι users που πίνουν νερό στο οικοσύστημα της Apple δεν συνηθίζουν να μένουν αποκλειστικά σε ένα Apple product, αγοράζοντας για παράδειγμα ένα iPhone, το Apple Watch και τα AirPods. Αυτή η πίστη στο brand της Apple αποτυπώνεται και σε μια πρόσφατη έρευνα που έτρεξε η εταιρεία SellCell, καθώς περισσότερο από το 60% των fans της Apple σχεδιάζει να αγοράσει τα AirTags στο άμεσο μέλλον.

AirTag 5

Στην εν λόγω έρευνα, πέραν της πίστης στο brand της Apple, μπορούμε να σχηματίσουμε και μια πρώτη εικόνα αναφορικά με το ποια είναι τα στοιχεία που αρέσουν στους σταθερούς χρήστες των Apple products στα AirTags. Συγκεκριμένα, το 42% των ερωτηθέντων απάντησε ότι αυτό που τους αρέσει είναι η δυναμική του Find My Network, ενώ ένα 19% συμφώνησε ότι πρόκειται για ένα τεράστιο great value for money και ένα 15% τόνισε τα ισχυρά privacy features που παρέχουν. Τέλος, ένα 10% εκθείασε την αυτονομία τους, ένα 6% τα συνοδευτικά αξεσουάρ και ένα 5.3% τη δυνατότητα για personalization. Κρίνοντας από τα παραπάνω, θεωρούμε ότι η εξαιρετικά χαμηλή τιμή είναι ένας παράγοντας που θα ωθήσει αρκετούς χρήστες στο να αγοράσουν το εξελιγμένο tracking gadget της Apple.    

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *