Παρασκευή Δημητριάδη: Η Ελληνίδα γιατρός που θα εμβολιαστεί πρώτη

cf80ceb1cf81ceb1cf83cebaceb5cf85ceae ceb4ceb7cebcceb7cf84cf81ceb9ceacceb4ceb7 ceb7 ceb5cebbcebbceb7cebdceafceb4ceb1 ceb3ceb9ceb1cf84

emvolio dimitriadi

emvolio dimitriadi

Παρασκευή Δημητριάδη: Η Ελληνίδα γιατρός που θα εμβολιαστεί πρώτη

Η γιατρός Παρασκευή Δημητριάδη εργάζεται στο Λονδίνο ως μαιευτήρας – γυναικολόγος και πρόκειται να εμβολιαστεί τις επόμενες μέρες

Από τους πρώτους γιατρούς στον κόσμο που θα εμβολιαστούν θα είναι η Ελληνίδα Γυναικολόγος- Μαιευτήρας Παρασκεύη Δημητριάδη η οποία ζει και εργάζεται στο Λονδίνο.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ η κα Δημητριάδη, αναφέρει πως είναι πολύ ενθουσιασμένη νιώθοντας πως αυτός είναι ο μόνος να εκλείψει η πανδημία, να προστατευτούν οι ασθενείς με τους οποίους το ιατρικό προσωπικό έρχεται σε επαφή συνεχώς αλλά και οι οικογένειες τους.

«Το εμβόλιο έχει εγκριθεί, πράγμα που σημαίνει πως είναι ασφαλές. Επίσης έχω αρκετούς συναδέλφους που έχουν συμμετάσχει ως εθελοντές στις δοκιμές και μέχρι στιγμής δεν έχουν εμφανίσει κάποιο σύμπτωμα και είναι απολύτως καλά» τονίζει ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει καμία ανησυχία για την ασφάλεια του εμβολίου για τον κορωνοιό.

Η κα Δημητριάδη συνοψίζει πως η ημερομηνία έναρξης εμβολιασμών είναι η 14 Δεκεμβρίου και αφορά αρχικώς το ιατρικό προσωπικό σε εντατικές και έπειτα το λοιπό προσωπικό πρώτης γραμμής.

Πηγή : athensvoice.gr

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *