Περικοπές για… να βγάλει τον χειμώνα με κορονοϊό παίρνει η British Airways

cf80ceb5cf81ceb9cebacebfcf80ceadcf82 ceb3ceb9ceb1 cebdceb1 ceb2ceb3ceaccebbceb5ceb9 cf84cebfcebd cf87ceb5ceb9cebccf8ecebdceb1
AP 20029416569640

Κάθε δυνατό μέτρο για να τα καταφέρει τον χειμώνα λαμβάνει η British Airways, καθώς δεν αναμένει γρήγορη επιστροφή των ταξιδιωτών στις πτήσεις, επειδή εκείνοι συνεχίζουν να είναι πολύ επιφυλακτικοί, δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής της εταιρείας.

Ο διευθύνων σύμβουλος, Άλεξ Κρουζ, δήλωσε σε επιτροπή του Κοινοβουλίου ότι η αεροπορική εταιρία εκτελεί το 25-30% των πτήσεων του κανονικού της προγράμματος, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί σε περικοπή χιλιάδων θέσεων εργασίας.

«Είναι η χειρότερη κρίση που έχει βιώσει η British Airways στα 100 χρόνια ιστορία της», ήταν τα λόγια του σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων και πρόσθεσε: «Συνεχίζουμε να πασχίζουμε για τη δική μας επιβίωση».

«Λαμβάνουμε κάθε δυνατό μέτρο για να διασφαλίσουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε αυτό τον χειμώνα. Δεν βλέπουμε βραχυπρόθεσμα επιστροφή των επιβατών μας. Όλες οι αντιδράσεις που λαμβάνουμε… συνεχίζουν να καταδεικνύουν μια βραδεία διαδικασία ανάκαμψης».

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *