Πες τη γνώμη σου στο Newsbomb.gr: Ποιος ήρωας του ΄21 ήταν ο πιο σημαντικός για την Επανάσταση;

cf80ceb5cf82 cf84ceb7 ceb3cebdcf8ecebcceb7 cf83cebfcf85 cf83cf84cebf newsbomb gr cf80cebfceb9cebfcf82 ceaecf81cf89ceb1cf82 cf84cebfcf85
facebooki ellas eugnomonousa

Κάθε εβδομάδα το Newsbomb.gr σε συνεργασία με την εταιρεία ερευνών PRORATA, θέτουν το ερώτημα και εσείς ψηφίζετε και παίρνετε θέση.

Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, παραμονές της 25ης Μαρτίου, ξαναζωντανεύουν οι ήρωες του 1821 και οι αγώνες τους για την Ελευθερία της πατρίδας.

Κολοκοτρώνης, Καραϊσκάκης, Παπαφλέσσας, Διάκος, Κανάρης, Ανδρούτσος, Μπουμπουλίνα και πάρα πολλοί άλλοι ήρωες του 1821 επανέρχονται στις μνήμες των Ελλήνων με αφορμή την εθνική επέτειο.

Κανείς φυσικά δεν πρέπει να ξεχνά και να μην μνημονεύει και όλους εκείνους που πολέμησαν δίπλα στους κορυφαίους οπλαρχηγούς της Ελληνικής Επανάστασης. Όλοι εκείνοι που η δράση τους, η στάση τους και τα έργα τους έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στον αγώνα για απελευθέρωση από τους Οθωμανούς.

Ποιος όμως ήταν, κατά τη γνώμη σας, ο ήρωας ή η ηρωίδα που έπαιξε τον πιο καθοριστικό ρόλο στην Ελληνική Επανάσταση; Η δράση ποιου ή ποιας οπλαρχηγού έχει μείνει περισσότερο στις μνήμες των Ελλήνων;

Το Newsbomb.gr και η εταιρεία Prorata θέτουν το ερώτημα και εσείς απαντάτε.

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ!

ΠΕΣ ΤΗ ΣΤΟ NEWSBOMB.GR!

Μπες εδώ και ψήφισε

Στο τέλος της εβδομάδας θα δημοσιεύονται τα αποτελέσματα της ποσοτικής έρευνας με αναλυτικούς πίνακες και κείμενο ανάλυσης από τον επικεφαλής Πολιτικών και Κοινωνικών Ερευνών της Prorata, Άγγελο Σεριάτο.

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.