«Πιες 3 Γουλιές»: Ο Γιώργος Μαργαρίτης τραγουδά Παναγιώτη Καλαντζόπουλο

cf80ceb9ceb5cf82 3 ceb3cebfcf85cebbceb9ceadcf82 cebf ceb3ceb9cf8ecf81ceb3cebfcf82 cebcceb1cf81ceb3ceb1cf81ceafcf84ceb7cf82
giorgos margaritis 101249

Ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος μας βάζει να ακούσουμε τον Γιώργο Μαργαρίτη σε ένα τραγούδι διαφορετικό από το συνηθισμένο ύφος του.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης για πρώτη φορά συναντά τον Γιώργο Μαργαρίτη σε ένα καινούργιο τραγούδι. Μια συνάντηση που έγινε όσο απρόσμενα και άλλο τόσο φυσικά.

Σαν το κρασί που με τα χρόνια μεστώνει, ο Γιώργος Μαργαρίτης, «ο τελευταίος μερακλής τραγουδιστής», ζωντανεύει τους στίχους, φωτίζει τη μουσική και βγάζει με την ερμηνεία του μια αλήθεια σπάνια κι ατόφια.

Το «Πιες 3 Γουλιές» ηχογραφήθηκε στο studio της Cantini στην Παλλήνη.

Ο συνθέτης με τη γνώση του συλλέκτη του sommelier, αγκαλιάζει τη φωνή του ερμηνευτή με μία μελωδία ερωτική, εσωτερική, με στίχους ανεπιτήδευτους, αληθινούς.

Ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος μας βάζει να ακούσουμε τον κατ’ εξοχήν λαϊκό τραγουδιστή Γιώργο Μαργαρίτη, για πρώτη φορά με τις ηλεκτρικές του κιθάρες και την τρομπέτα του Ανδρέα Πολυζωγόπουλου, που με το φίνο παίξιμό του συνεισφέρει στην εμφιάλωση ενός τραγουδιού για έναν έρωτα που δεν λέει να τελειώσει.

«Πιες τρεις γουλιές και μη μιλάς, πιες τρεις γουλιές τη μια για μας, τη δεύτερη για αυτούς που στ’ όνειρο φιλάς όταν κοιμάσαι, την τρίτη για κείνους πια που δεν θυμάσαι», τραγουδά ο Γιώργος Μαργαρίτης με το αυθεντικό μέταλλο της φωνής τους.

«Το Πιες 3 Γουλιές» κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από την Cantini.

[embedded content]

ΠΗΓΗ