Πλάνταξε η Adele! Ακύρωσε τις συναυλίες στο Λας Βέγκας 24 ώρες πριν την πρώτη παράσταση

cf80cebbceaccebdcf84ceb1cebeceb5 ceb7 adele ceb1cebacf8dcf81cf89cf83ceb5 cf84ceb9cf82 cf83cf85cebdceb1cf85cebbceafceb5cf82 cf83cf84cebf
adele instagram

Κάθισε μπροστά στην κάμερα του υπολογιστή της και ανακοίνωσε τα δυσάρεστα. Κλαίγοντας, η Adele έκανε γνωστό ότι οι 24 παραστάσεις που επρόκειτο να δώσει (από σήμερα 21.01.2022) στο Λας Βέγκας, ακυρώνονται!

Η ακύρωση των παραστάσεων της Βρετανίδας τραγουδίστριας, που πριν μερικές εβδομάδες κυκλοφόρησε νέο δίσκο, ήρθε μόλις 24 ώρες πριν ανέβει για πρώτη φορά στη σκηνή του Caesars Palace Colosseum στο Λας Βέγκας. Η παράσταση Weekends With Adele, με δυο παραστάσεις κάθε Σαββατοκύριακο, θα διαρκούσε έως τις 16 Απρίλιο.

«Λυπάμαι τόσο πολύ αλλά η παράσταση δεν είναι έτοιμη» είπε με δάκρυα στα μάτια τη Adele, ανεβάζοντας το βίντεο με την ανακοίνωσή της στο λογαριασμό της στο Instagram. Μια από τις αιτίες της ακύρωσης των συναυλιών είναι πως οι μισοί από τους συνεργάτες της νοσούν με Covid.

«Η μισή ομάδα μου έχει Covid και είναι αδύνατον να ολοκληρώσουμε τις παραστάσεις» τόνισε η Adele, σημειώνοντας πως ήταν ξύπνια 30 ώρες για να σωθεί η παραγωγή αλλά «μου τελείωσε ο χρόνος».

«Λυπάμαι, είναι τελευταία στιγμή. Είναι τόσο αναστατωμένη, ειλικρινά ντρέπομαι, λυπάμαι για όλους όσους ταξίδεψαν», συνέχισε η Adele και πρόσθεσε πως οι συναυλίες που ακυρώθηκαν θα επαναπρογραμματιστούν και πως η παράσταση θα ολοκληρωθεί.

Θα ήταν οι πρώτες συναυλίες της Adele εδώ και πέντε χρόνια. Τα εισιτήρια κόστιζαν από 85 έως 685 δολάρια και η ίδια, σύμφωνα με το BBC, πρόκειτο να έχει απολαβές 500.000 λιρών.

[embedded content]

Με πληροφορίες από BBC

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ