Πλημμύρισαν βίλες και αρχοντικά διασήμων στο Λονδίνο

cf80cebbceb7cebccebccf8dcf81ceb9cf83ceb1cebd ceb2ceafcebbceb5cf82 cebaceb1ceb9 ceb1cf81cf87cebfcebdcf84ceb9cebaceac ceb4ceb9ceb1cf83
london rain

Το αρχοντικό του στο Λονδίνο αξίας 15 εκατομμυρίων δολαρίων είδε να πλημμυρίζει ο γνωστός κριτής και παραγωγός τηλεοπτικών προγραμμάτων Σάιμον Κόουελ, μετά τη σφοδρότητα των πρόσφατων καταιγίδων που διήρκεσαν περίπου 90 λεπτά.

Αρκετοί κεντρικοί δρόμοι του Λονδίνου πλημμύρισαν, υπόνομοι ξεχείλισαν και σωστικά συνεργεία συμμετείχαν σε επιχειρήσεις εκκένωσης κτιρίων, ενώ εξαιτίας της ξαφνικής κακοκαιρίας έκλεισαν και κάποιοι σταθμοί του Μετρό.

Ανάμεσα στους πληγέντες κατοίκους ήταν και ο θρυλικός μουσικός, κιθαρίστας των Queen, Μπράιαν Μέι. Έγραψε στην προσωπική του σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι το σπίτι του στο Κένσινγκτον μετατράπηκε σε σπίτι «τρόμου» καθώς ο κάτω όροφος του σπιτιού καταστράφηκε.

Ο ροκ σταρ που ήταν πολύ θυμωμένος μοιράστηκε βίντεο που δείχνει την έκταση της ζημιάς με αρκετά αγαπημένα του αντικείμενα, να έχουν καταστραφεί. «Ολόκληρος ο κάτω όροφος έχει πλημμυρίσει. Λύματα και λάσπη κάλυψαν τα χαλιά μας και κάθε είδους πολύτιμα (για εμάς) πράγματα.»

Μάλιστα, ο Μέι, καταγγέλλει τον Βασιλικό Δήμο του Κένσινγκτον και το συμβούλιο της Τσέλσι «για όλη τη αθλιότητα που συμβαίνει στη γειτονιά μου και καταστρέφει την ποιότητα της ζωής μας. Ήρθε η ώρα να λογοδοτήσουν», επισήμανε στους 2,8 εκατομμύρια θαυμαστές του στο Instagram.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ