Ποια είναι τα 4 ζευγάρια ζωδίων που δεν χωρίζουν με τίποτα

cf80cebfceb9ceb1 ceb5ceafcebdceb1ceb9 cf84ceb1 4 ceb6ceb5cf85ceb3ceaccf81ceb9ceb1 ceb6cf89ceb4ceafcf89cebd cf80cebfcf85 ceb4ceb5cebd

<!– Social Share Buttons | Powered by e-max.it: la strada del successo –>

<!– Social Share Buttons | Powered by e-max.it: seo e posizionamento sui motori –>

couple1 696x428 696x400

Όλοι μας όταν γνωρίζουμε ένα πρόσωπο που μας ενδιαφέρει -όσο και να μην θέλουμε να το παραδεχτούμε- καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε την περιέργειά μας για πολλά στοιχεία που τον/την διακρίνουν.

Τι δουλειά κάνει; Ποιοι είναι οι φίλοι του/της; Κρατά επαφές με πρώην ; Και όλα αυτά ακολουθεί το θεμελιώδες ερώτημα: Τι ζώδιο είναι;

Καλώς ή κακώς, το ερώτημα αυτό μας βασανίζει αρκετά μέχρι να πάρουμε την απάντηση που θέλουμε. Και όταν την πάρουμε, συνήθως ξεκινά η έρευνα. Τελικά πόσο ταιριάζετε; Οι αστρολόγοι έχουν την απάντηση.

Παρακάτω, θα βρεις τους  ιδανικότερους συνδυασμούς ζωδίων που βάσει αστρολογίας ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους.

Ανήκετε στους τυχερούς;

 

1. Κριός – Τοξότης

Δυο ζώδια της φωτιάς που μαζί καίνε τα πάντα γύρω τους. Μια εκρηκτική σχέση που είναι γεμάτη αυθορμητισμό.

Από την πρώτη στιγμή θα νιώσετε ότι μπορείτε να επικοινωνήσετε και να εμπιστευτείτε ο ένας τον άλλον. Η όρεξή σας για ταξίδια και δραστηριότητες είναι κοινή και εκεί είναι το σημείο που δένει τόσο το γλυκό μεταξύ σας.

Ετοιμαστείτε βέβαια και για έντονες διαφωνίες που, όμως, θα ξεπερνιούνται εύκολα.

2. Καρκίνος – Σκορπιός

Πάλι συναντάμε ζώδια ίδιας κατηγορίας και αυτή την φορά είναι του νερού. Μια σχέση που είναι σαν διαγωνισμός. Ποιος νιώθει περισσότερα; Ποιος ζηλεύει πιο πολύ; Ποιος είναι πιο κτητικός;

Έχετε κοινά χαρακτηριστικά και για αυτό η αγάπη σας ποτέ δεν τελειώνει, γιατί εκεί που δίνει ο ένας έρχεται ο άλλος και δίνει ακόμα πιο πολλά.

Και οι δυο είστε συναισθηματικοί και έχετε μια βαθιά ουσιαστική σχέση που θα έχει πολύ μέλλον.

3. Λέων – Ζυγός

Εδώ έχουμε φωτιά με αέρα. Είστε και οι δυο κοινωνικά ζώδια και αυτό είναι που θα θαυμάσετε πρώτα ο ένας στον άλλον.

Έχετε ευρεία γκάμα γνώσεων και με μεγάλη ευκολία μπορείτε να έρθετε σε επαφή κυριολεκτικά με όλους. Ο Λέων αποζητά την ηρεμία και ο Ζυγός την περιπέτεια.

Ο ένας συμπληρώνει τον άλλον και μπορεί μεταξύ τους να μην έχουν πολλά κοινά, όμως επικοινωνούν με έναν τόσο ιδιαίτερο τρόπο που οι υπόλοιποι θαυμάζουν.

Αν είσαι τυχερή και βρίσκεσαι σε έναν από αυτούς τους συνδυασμούς, ετοιμάσου για τον απόλυτο έρωτα…

4. Παρθένος με Υδροχόο
Α, εδώ βλέπετε τον έρωτα ενός κλασικού σπασίκλα με την ατίθαση ρομαντική της τάξης. Θα σας κοιτάζουν όλους αφ’ υψηλού, αφού θεωρούν πως η δική τους η αγάπη είναι η μεγαλύτερη κι αυτοί οι καλύτεροι, το οποίο βεβαία ίσως έχει ένα ψήγμα αλήθειας, αφού την προσέχουν πολύ τη σχέση τους, την έχουν φροντισμένη. Ο Παρθένος παρατηρεί τα πάντα κι ο Υδροχόος άλλο που δε θέλει να του δίνεις σημασία και ν’ ασχολείσαι με ό,τι κι αν κάνει. Τα βρίσκουν εξαιρετικά στην επικοινωνία, αφού είναι και οι δύο μπλαμπλάδες. Ανεξάντλητη υπερανάλυση.

Πηγή: https://popup.gr/

<!– Social Share Buttons | Powered by e-max.it: la strada del successo –>

<!– Social Share Buttons | Powered by e-max.it: seo e posizionamento sui motori –>

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *