Ποιοι σταρ του Χόλιγουντ παραμορφώθηκαν από πλαστικές επεμβάσεις

cf80cebfceb9cebfceb9 cf83cf84ceb1cf81 cf84cebfcf85 cf87cf8ccebbceb9ceb3cebfcf85cebdcf84 cf80ceb1cf81ceb1cebccebfcf81cf86cf8eceb8ceb7
stalone ape mpe

ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ: Ποιοι είναι οι σταρ του Χόλιγουντ που αποφάσισαν να κάνουν πλαστικές επεμβάσεις, αλλά δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα..,

Αφιέρωμα στους σταρς του Χόλιγουντ που… παραμορφώθηκαν από τις πλαστικές επεμβάσεις έκανε η εκπομπή «Πάμε Δανάη!». Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται όμορφες κυρίες και κύριοι, που μετά τις επεμβάσεις άλλαξαν αλλά όχι προς το καλύτερο. Η Ντονατέλα Βερσάτσε μεταμορφώθηκε από σύγχρονη γυναίκα σε καρικατούρα.

«Γυναίκα γάτα» αποκαλούν πλέον την Jocelyn Wildenstein από τις πολλές επεμβάσεις.

Σε τίποτα δεν θυμίζει ο Μίκι Ρουρκ πλέον τον πάλαι ποτέ γόη που το κοινό αγάπησε στην ταινία «9 1/2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ». Εθισμένη στην πλαστική φαίνεται πως είναι η Μelanie Griffith.

Περί τις 60 πλαστικές επεμβάσεις υπολογίζεται ότι έχει κάνει η Cher. Σε τίποτα δεν θυμίζει των σούπερ σταρ των 80ς ο 74χρονος σήμερα Σιλβέστερ Σταλόνε.

Σε άσχημο βαθμό άλλαξε την εμφάνισή της η Χέδερ Λόκλιαρ, τόσο από τις πλαστικές όσο και από το αλκοόλ και τις ουσίες. Καρντάσιας και Τζένερ, έχουν χτίσει ολόκληρες αυτοκρατορίες εκατομμυρίων δολαρίων με βάση την εξωτερική τους εμφάνιση.
Τέλος, σε εγχείρηση επαναπροσδιορισμού φύλου προχώρησε στα 65 του ο Μπρους Τζένερ, αλλάζοντας μάλιστα το όνομά του από Μπρους σε Κέιτλιν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ