Πολιτικό κίνητρο πίσω από την απαγωγή των σκυλιών της Lady Gaga; Και το FBI στις έρευνες

cf80cebfcebbceb9cf84ceb9cebacf8c cebaceafcebdceb7cf84cf81cebf cf80ceafcf83cf89 ceb1cf80cf8c cf84ceb7cebd ceb1cf80ceb1ceb3cf89ceb3ceae
gaga dogs

Νέα διάσταση πήρε η αιματηρή απαγωγή των δυο σκυλιών της Lady Gaga. Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν βρετανικά ΜΜΕ οι αρχές πιστεύουν ότι αυτοί που πυροβόλησαν τον άνθρωπο που τα έβγαζε βόλτα και στην συνέχεια απήγαγαν 2 από αυτά είχαν πολιτικό κίνητρο. 

Για τον λόγο αυτό συμμετέχει πλέον στις έρευνες ειδική ομάδα του FBI η οποία ειδικεύεται στις απαγωγές με σκοπό τα λύτρα. Η αίσθηση των ερευνητών είναι ότι η Lady Gaga βρέθηκε στο στόχαστρο καθώς τραγούδησε στην ορκωμοσία του νέου Προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, τον περασμένο μήνα. 

Οι εικόνες που κάνουν από χθες τον γύρο του κόσμου είναι σοκαριστικές με τον συνεργάτη της Lady Gaga, Ράιαν Φίσερ να κείεται μετά την επίθεση αιμόφυρτος στο έδαφος.

[embedded content]

Ο Φίσερ έπεσε θύμα ενέδρας έξω από το σπίτι του στην λεωφόρο Sierra Bonita την ώρα που έβγαζε βόλτα τα σκυλιά της Lady Gaga, Koji, Miss Asia, και Gustav.

Βίντεο από κάμερες ασφαλείας δείχνουν ένα λευκό αυτοκίνητο να σταματάει δίπλα στον 30χρονο άνδρα και δυο άνδρες να βγαίνουν από το πίσω κάθισμα. Ένας από αυτούς με ένα όπλο στο χέρι επιτέθηκε στον ανυποψίαστο άνδρα λέγοντας του να μην αντισταθεί.

[embedded content]

Ακολούθησε πάλη με τους δυο δράστες να ρίχνουν τον Φίσερ στο έδαφος. Ο ίδιος καλούσε σε βοήθεια και προσπαθούσε να προστατεύσει τα σκυλιά από τους δράστες. Ακούστηκε πυροβολισμός και εκείνος έμεινε να κείτεται αιμόφυρτος. 

Οι δράστες πήραν τα δυο από τα τρία σκυλιά αφού ένα από αυτά κατάφερε να τους ξεφύγει.

Ο Φίσερ πυροβολήθηκε στο στήθος αλλά δεν είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Η 34χρονη Gaga, συγκλονισμένη από το περιστατικό προσφέρει αμοιβή 500.000 δολαρίων για την επιστροφή των σκυλιών της.

Όμως, η κίνηση αυτή προκάλεσε την οργή των πρακτόρων του FBI καθώς θέτει σε κίνδυνο τις έρευνες και δημιουργεί κακό προηγούμενο.

Ο Φίσερ πρόσεχε τα σκυλιά της Gaga αφού η διάσημη σταρ του Χόλιγουντ είναι στην Ιταλία στα γυρίσματα της νέας τανίας του Ρίντλεϊ Σκοτ.

ΠΗΓΗ