Πολύ άσχημη κατάληξη είχε το περιστατικό με πελάτη που «αερίστηκε» μέσα σε ταξί

cf80cebfcebbcf8d ceaccf83cf87ceb7cebcceb7 cebaceb1cf84ceaccebbceb7cebeceb7 ceb5ceafcf87ceb5 cf84cebf cf80ceb5cf81ceb9cf83cf84ceb1cf84

Ο οδηγός της Uber, Alexsander Bonhchev, είχε πάρει κούρσα τον 35χρονο James Mallett και τον πήγαινε σε νυχτερινό κέντρο της Αγγλίας.

Ο 35χρονος «αερίστηκε» κάποια στιγμή στο πίσω κάθισμα, πλάι στους φίλους του, κάτι που ήταν το κερασάκι στην τούρτα για τον βούλγαρο οδηγό, που είχε κουραστεί από τα μεθυσμένα καμώματα της παρέας.

Σταμάτησε λοιπόν το ταξί και είπε στον επίσης μεθυσμένο Mallett να κατέβει. Σύμφωνα με το δικαστήριο του Μπρίστολ, ο Mallett υπάκουσε και βγήκε από το ταξί, θέλησε όμως να παλέψει με τον οδηγό.

Γι’ αυτό και τον χτύπησε πρώτος. Ο Bonchev κατέβηκε και απάντησε, ρίχνοντας κάτω τον πελάτη. Δήλωσε πάντως πως ήταν σε «αυτοάμυνα».

19019687604895

19019687604895

Ο δικαστής δεν τα βρήκε όμως καθόλου αστεία όλα αυτά. Έριξε στον Mallett φυλακή 6 μηνών, πρόστιμο 500 λιρών και 120 ώρες κοινωνικής εργασίας. Ο εισαγγελέας David Scutt ισχυρίστηκε πάντως πως ο οδηγός ήταν αυτός που χτύπησε πρώτος τον πελάτη.

Τα πράγματα δεν πήγαν όμως καλά ούτε για τον Bonchev. Σύμφωνα με τη δικηγόρο του, έσπασε το δάχτυλό του εκείνο το βράδυ.

Αναγκάστηκε λοιπόν να σταματήσει τη δουλειά του και δεν μπορούσε να πληρώνει ούτε το ταξί ούτε το ενοίκιο. Κατέληξε άνεργος και αναγκάστηκε να επιστρέψει στη γενέτειρά του, τη Βουλγαρία.

Όπως είπε η συνήγορός του, σύμφωνα με το «Bristol Live»: «Ο κύριος Bonchev υπέστη κάταγμα στο δάχτυλο, δεν μπορούσε να δουλέψει, έχασε τη θέση του στην Uber, έχασε το σπίτι του, έχασε το αυτοκίνητό του. Κι όλα αυτά επειδή έκανε απλώς τη δουλειά του εκείνο το βράδυ»…

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *