Πού θα ταξιδέψουμε το 2021; Όσα αποκαλύπτουν οι διαδικτυακές μας αναζητήσεις

cf80cebfcf8d ceb8ceb1 cf84ceb1cebeceb9ceb4ceadcf88cebfcf85cebcceb5 cf84cebf 2021 cf8ccf83ceb1 ceb1cf80cebfcebaceb1cebbcf8dcf80cf84cebf

Το 2020 είναι μία χρονιά την οποία η ανθρωπότητα δύσκολα θα ξεχάσει. Οι αλλαγές στη ζωή μας είναι πολλές και ο περιορισμός των ταξιδιών και των μετακινήσεών μας, αποτελούν αναμφίβολα δύο σημαντικά ζητήματα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε.

Με το 2021 να βρίσκεται προ των πυλών βέβαια, όλο και περισσότεροι είναι εκείνοι οι οποίοι αρχίζουν να αισθάνονται περισσότερο σίγουροι να ταξιδέψουν μακριά από τις χώρες τους και όπως φαίνεται, αναζητούν ήδη τους προορισμούς τους οποίους θα επισκεφτούν.

Πού θα ταξιδέψουμε όμως το 2021; Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Lonely Planet, η οποία επικαλείται έρευνα της ταξιδιωτικής εταιρείας Kuoni που βασίζεται σε διαδικτυακές αναζητήσεις από όλο τον κόσμο, πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι στρέφονται τώρα στη Google, την πιο γνωστή διαδικτυακή μηχανής αναζήτησης, για να ανακαλύψουν τους προορισμούς που θα επισκεφτούν το 2021.

Τα στοιχεία της έρευνας δείχνουν πως υπάρχουν συνολικά 131 προορισμοί ανά τον κόσμο που εμφανίζονται ως οι πλέον δημοφιλείς σε ό,τι αφορά στην πρόθεση ταξιδιού για το 2021. Με βάση τα δεδομένα που αναλύθηκαν και τα οποία αφορούσαν στις αναζητήσεις πολιτών από όλο τον κόσμο, λοιπόν, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα βρίσκονται στην κορυφή της λίστας με τους πλέον δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς για το 2021. Στη δεύτερη θέση ακολουθούν το Κατάρ, ο Καναδάς και οι ΗΠΑ, ενώ τρίτη στη λίστα είναι η Αίγυπτος.

Picture24

Αναλύοντας τα δεδομένα ανά ήπειρο, φαίνεται πως οι Ευρωπαίοι είναι περισσότερο πρόθυμοι να ταξιδέψουν το 2021 στις Μαλδίβες, ενώ οι Ασιάτες ενδεχομένως θα προτιμήσουν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τον Καναδά.

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα αποτελούν επίσης τον προορισμό που βρίσκεται πρώτος στις αναζητήσεις για ταξίδια το 2021 για τους κάτοικους της Αφρικής, ενώ το Περού ξεχωρίζει στις αναζητήσεις για τους κατοίκους της Νότιας Αμερικής. Όσον αφορά στη Μεγάλη Βρετανία, στην πρώτη θέση της λίστας βρίσκονται οι Μαλδίβες και ακολουθεί το Μεξικό και το Μπαλί. Την ίδια ώρα, η Ιαπωνία ήταν η χώρα που ξεχώρισε με βάση τις διαδικτυακές αναζητήσεις από τις ΗΠΑ και τον Καναδά, πολλοί Ρώσοι κάνουν σχεδία να ταξιδέψουν στο Μεξικό το 2021, ενώ οι Αυστραλοί τοποθετούν τα Φίτζι στην κορυφή των δικών τους κορυφαίων προορισμών για τη νέα χρονιά.

Picture25

Tο πότε και το αν θα καταφέρουμε να ταξιδέψουμε ξανά με άνεση στους μακρινούς προορισμούς που ονειρευόμαστε, δεν το γνωρίζουμε ακόμη με σιγουριά. Όπως φαίνεται από τις αναζητήσεις μας στη Google όμως, προσπαθούμε να σχεδιάσουμε ήδη τα επόμενα ταξίδια μας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *