Πού κοιμάται το πλήρωμα του αεροσκάφους: Ειδικός αποκαλύπτει τη μυστική καμπίνα

cf80cebfcf8d cebacebfceb9cebcceaccf84ceb1ceb9 cf84cebf cf80cebbceaecf81cf89cebcceb1 cf84cebfcf85 ceb1ceb5cf81cebfcf83cebaceaccf86cebf
sthfhjtyut

Ένας blogger με μεγάλη αγάπη για τα ταξίδια αποκάλυψε τα μυστικά διαμερίσματα μέσα στα σύγχρονα επιβατικά αεροπλάνα όπου περνά το πλήρωμα τα διαλείμματά του κατά τη διάρκεια μεγάλων πτήσεων.

Αν είχατε ποτέ την απορία πού και πώς ξεκουράζεται το προσωπικό σε πτήσεις που διαρκούν πολλές ώρες, ο Zach Griff της ιστοσελίδας The Points Guy έχει τώρα την απάντηση.

Υπάρχει λοιπόν μια μυστική καμπίνα μέσα στο αεροπλάνο, σε σημείο που απαγορεύεται να μπουν οι επιβάτες, όπου λειτουργεί ως κρεβατοκάμαρα για το πλήρωμα.

Ο Griff μοιράστηκε το βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram. Είναι το εσωτερικό από ένα αεροσκάφος Boeing 787 Dreamliner της American Airlines αυτό που μας δείχνει, χαρίζοντας ματιές σε ένα θέαμα που σπανίως βλέπουμε.

Ο Griff απέκτησε πρόσβαση σε ένα ολοκαίνουριο 787 Dreamliner και πήγε με την κάμερά του εκεί που λίγοι έχουν πάει.

Μιλώντας στη «Metro», δήλωσε για τη μυστική καμπίνα του πληρώματος: «Υπήρχαν ανιχνευτές καπνού, πυροσβεστήρες, φακοί και φορητές συσκευές οξυγόνου. Υπήρχαν επίσης και αντικείμενα για την άνεσή τους, όπως πρίζες ρεύματος, ένας μικρός καθρέφτης, κρεμάστρες για τα ρούχα και ένα τηλέφωνο για την εσωτερική επικοινωνία».

Ο Griff πρόσθεσε ωστόσο ότι ο χώρος έμοιαζε κλειστοφοβικός. «Κάτι που πρέπει να επισημάνουμε είναι ότι είναι πολύ στριμωγμένα εδώ μέσα. Υπάρχει πολύ λίγος χώρος να κινείσαι και χτύπησα το κεφάλι μου αρκετές φορές. Τα καλά νέα είναι πως τα κρεβάτια είναι αρκετά άνετα»…

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *