Πριγκίπισσα Νταϊάνα – Πρίγκιπας Κάρολος: Πωλείται κομμάτι από τη γαμήλια τούρτα τους

cf80cf81ceb9ceb3cebaceafcf80ceb9cf83cf83ceb1 cebdcf84ceb1cf8aceaccebdceb1 cf80cf81ceafceb3cebaceb9cf80ceb1cf82 cebaceaccf81cebf
princess diana

Σαράντα χρόνια από το γάμο της Πριγκίπισσας Νταϊάνα και του Πρίγκιπα Καρόλου ένα κομμάτι από τη γαμήλια τούρτα τους πωλείται σε πλειστηριασμό στη Βρετανία.

Το δημοσίευμα της Daily Mail αναφέρει χαρακτηριστικά: Το κομμάτι άντεξε περισσότερο από το γάμο τους. Υπενθυμίζεται πως ο φαντασμαγορικός γάμος της Πριγκίπισσας Νταϊάνα και του Πρίγκιπα Καρόλου έγινε το 1981 ωστόσο λίγα χρόνια αργότερα οι δυο τους πήραν διαζύγιο. 

Το κομμάτι της τούρτα είναι τυλιγμένο με μεμβράνη εδώ και 40 χρόνια. Τώρα εικάζεται ότι θα αποφέρει σχεδόν 600 ευρώ όταν πωληθεί ως πακέτο μαζί με το πρόγραμμα της ημέρας του γάμου και το μενού του βασιλικού πρωινού της ημέρας του γάμου.

Το κομμάτι της τούρτας είχε προσφερθεί τότε σε μια από τις υπαλλήλους της Βασιλομήτορος, ονόματι Μόιρα Σμιθ. Η οικογένεια το είχε στη διάθεσή της μέχρι το 2008, όταν πλέον αποκτήθηκε από συλλέκτη, ο οποίος τώρα το πουλάει.

Τονίζεται πως το κομμάτι φέρει τον θυρεό του βασιλικού οίκου της Αγγλίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ