Προπύλαια: Καταγγελίες για προσπάθεια παρεμπόδισης της συγκέντρωσης – Παρέμβαση του ΚΚΕ στον υφυπ. ΠΡΟΠΟ

cf80cf81cebfcf80cf8dcebbceb1ceb9ceb1 cebaceb1cf84ceb1ceb3ceb3ceb5cebbceafceb5cf82 ceb3ceb9ceb1 cf80cf81cebfcf83cf80ceacceb8ceb5ceb9
apergia suntagma 09

Για προσπάθεια παρεμπόδισης της συγκέντρωσης  στο πλαίσιο της απεργίας της ΑΔΕΔΥ και για επιχείρηση τρομοκράτησης των διαδηλωτών – κυρίως των μαθητών, κατηγορούν την αστυνομία οι διαδηλωτές.

Όπως καταγγέλθηκε, από το βήμα της συγκέντρωσης που πραγματοποίησαν νωρίτερα στα Προπύλαια, μαθητές, φοιτητές και εργαζόμενοι στο δημόσιο, εκτός από το ότι είχε κλείσει το μετρό στο «Πανεπιστήμιο», αστυνομικές δυνάμεις είχαν μπλοκάρει τους δρόμους γύρω από τα Προπύλαια, ενώ η αστυνομία επιχειρούσε και σωματικούς ελέγχους και ελέγχους σε τσάντες μαθητών.

Με τηλεφωνική παρέμβαση στον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ, εξέφρασε την διαμαρτυρία του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, ζητώντας να σταματήσουν οι αστυνομικοί έλεγχοι σε μαθητές στο κέντρο της Αθήνας. Παράλληλα ζήτησε να ανοίξει ο σταθμός του Μετρό, στα Προπύλαια.

Γράψτε το σχόλιό σας

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *