Προσλήψεις στην Ερέτρια – Δείτε ειδικότητες

cf80cf81cebfcf83cebbceaecf88ceb5ceb9cf82 cf83cf84ceb7cebd ceb5cf81ceadcf84cf81ceb9ceb1 ceb4ceb5ceafcf84ceb5 ceb5ceb9ceb4ceb9cebacf8c

ΑΣΕΠ: Πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δέκα έξι ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων στο Δήμο Ερέτριας.

Δείτε στον πίνακα τις θέσεις εργασίας:

Proslipseis eretria

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν μόνο την συνημμένη αίτηση με αριθμό Πρωτοκόλλου Ανακοίνωσης 7898/12-8-2021και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση:eretriad@otenet.gr.

Η αίτηση συμμετοχής, που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά, πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι πέντε (5) εργάσιμες ημέρες και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησης της ανακοίνωσης στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος.

Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι κατά το νόμο εξαιρετέα (δημόσια αργία ή μη εργάσιμη) τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *