Πρόβλημα ξανά σε Facebook και Instagram

Νέα προβλήματα παρουσιάζουν το βράδυ της Παρασκευής (8/10) το Facebook και το Instagram, με τις σελίδες να αργούν ή να μην φορτώνουν και καθόλου σε πολλούς χρήστες. Ο εξειδικευμένος ιστότοπος Downdetector, που παρακολουθεί συστηματικά τα τεχνικά προβλήματα στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, έδειξε ότι υπήρχαν περισσότερα από 36.000 περιστατικά ανθρώπων που ανέφεραν προβλήματα με το Instagram την Παρασκευή, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Υπήρχαν επίσης περισσότερα από 800 αναφορές για προβλήματα με το Messenger, την πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων του Facebook. Ο Downdetector παρακολουθεί μόνο τις διακοπές λειτουργίας συγκεντρώνοντας αναφορές κατάστασης από σειρές πηγών, συμπεριλαμβανομένων σφαλμάτων που υποβάλλονται από χρήστες στην πλατφόρμα του. Η διακοπή μπορεί να έχει επηρεάσει μεγαλύτερο αριθμό χρηστών. Την περασμένη Δευτέρα τα δύο social media, μαζί με το WhatsAPP είχαν… μπλάκ άουτ σε όλο τον πλανήτη για πολλές ώρες. Πάντως τα αποψινά προβλήματα δεν δείχνουν να είναι του ίδιου μεγέθους με εκείνα του μπλακ άουτ. ΠΗΓΗ

cf80cf81cf8cceb2cebbceb7cebcceb1 cebeceb1cebdceac cf83ceb5 facebook cebaceb1ceb9 instagram
shutterstock 1713933655

Νέα προβλήματα παρουσιάζουν το βράδυ της Παρασκευής (8/10) το Facebook και το Instagram, με τις σελίδες να αργούν ή να μην φορτώνουν και καθόλου σε πολλούς χρήστες.

Ο εξειδικευμένος ιστότοπος Downdetector, που παρακολουθεί συστηματικά τα τεχνικά προβλήματα στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, έδειξε ότι υπήρχαν περισσότερα από 36.000 περιστατικά ανθρώπων που ανέφεραν προβλήματα με το Instagram την Παρασκευή, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Υπήρχαν επίσης περισσότερα από 800 αναφορές για προβλήματα με το Messenger, την πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων του Facebook.

Ο Downdetector παρακολουθεί μόνο τις διακοπές λειτουργίας συγκεντρώνοντας αναφορές κατάστασης από σειρές πηγών, συμπεριλαμβανομένων σφαλμάτων που υποβάλλονται από χρήστες στην πλατφόρμα του. Η διακοπή μπορεί να έχει επηρεάσει μεγαλύτερο αριθμό χρηστών.

Την περασμένη Δευτέρα τα δύο social media, μαζί με το WhatsAPP είχαν… μπλάκ άουτ σε όλο τον πλανήτη για πολλές ώρες.

Πάντως τα αποψινά προβλήματα δεν δείχνουν να είναι του ίδιου μεγέθους με εκείνα του μπλακ άουτ.

shutterstock 1713933655ΠΗΓΗ