Πρόβλημα τώρα σε Facebook και Instagram

Πρόβλημα αντιμετωπίζει αυτή την ώρα το Facebook, με το μέσω κοινωνικής δικτύωσης να βγάζει μήνυμα πως δεν είναι δυνατή η πρόσβαση. Ίδια προβλήματα αντιμετωπίζει επίσης το Instagram, το Messenger αλλά και το WhatsApp. Οι σελίδες των εν λόγω social media δεν μπορούν να φορτώσουν, με τα προβλήματα να υπάρχουν στους χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο. Αυτό είναι το μήνυμα που βλέπουν όσοι προσπαθούν να συνδεθούν στον λογαριασμό τους στο Facebook Η πρώτη ενημέρωση του Facebook και η πτώση της μετοχής «Γνωρίζουμε ότι ορισμένοι χρήστες αντιμετωπίζουν πρόβλημα πρόσβασης στις εφαρμογές και τα προϊόντα μας. Δουλεύουμε για να επαναφέρoυμε τα πράγματα στο φυσιολογικό το συντομότερο δυνατό και ζητούμε συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία», αναφέρει σε tweet το Facebook για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στην πλατφόρμα. Μάλιστα το παγκόσμιο «μπλακ άουτ» εκτός από εκατοντάδες… τρολ αναρτήσεις στο twitter, προκάλεσε και μεγάλη πτώση της μετοχής του Facebook στη Wall Street. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ – ΜΠΕ με το άνοιγμα της συνεδρίασης η μετοχή […] ΠΗΓΗ

cf80cf81cf8cceb2cebbceb7cebcceb1 cf84cf8ecf81ceb1 cf83ceb5 facebook cebaceb1ceb9 instagram

Πρόβλημα αντιμετωπίζει αυτή την ώρα το Facebook, με το μέσω κοινωνικής δικτύωσης να βγάζει μήνυμα πως δεν είναι δυνατή η πρόσβαση. Ίδια προβλήματα αντιμετωπίζει επίσης το Instagram, το Messenger αλλά και το WhatsApp.

Οι σελίδες των εν λόγω social media δεν μπορούν να φορτώσουν, με τα προβλήματα να υπάρχουν στους χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Αυτό είναι το μήνυμα που βλέπουν όσοι προσπαθούν να συνδεθούν στον λογαριασμό τους στο Facebook

facebook
Πρόβλημα τώρα σε Facebook και Instagram 5

Η πρώτη ενημέρωση του Facebook και η πτώση της μετοχής

«Γνωρίζουμε ότι ορισμένοι χρήστες αντιμετωπίζουν πρόβλημα πρόσβασης στις εφαρμογές και τα προϊόντα μας. Δουλεύουμε για να επαναφέρoυμε τα πράγματα στο φυσιολογικό το συντομότερο δυνατό και ζητούμε συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία», αναφέρει σε tweet το Facebook για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στην πλατφόρμα.

Μάλιστα το παγκόσμιο «μπλακ άουτ» εκτός από εκατοντάδες… τρολ αναρτήσεις στο twitter, προκάλεσε και μεγάλη πτώση της μετοχής του Facebook στη Wall Street.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ – ΜΠΕ με το άνοιγμα της συνεδρίασης η μετοχή μπήκε με αρνητικό πρόσημο, ενώ οι απώλειες τις πρώτες ώρες έφτασαν μέχρι και το 6%.

AP 19066569471038ΠΗΓΗ