Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών: Οποιοδήποτε περιοριστικό μέτρο έχει επίπτωση στην οικονομία

cf80cf81cf8cceb5ceb4cf81cebfcf82 ceb5cebccf80cebfcf81ceb9cebacebfcf8d cf83cf85cebbcebbcf8cceb3cebfcf85 ceb1ceb8ceb7cebdcf8ecebd cebf
facebookoikonomia metra katastimata

Στα μέτρα για τους ανεμβολίαστους που θα ισχύσουν μέχρι τον ερχόμενο Μάρτιο και τις επιπτώσεις τους στην οικονομία αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών

Καμπανάκι κινδύνου για την οικονομία από τους περιορισμούς που προκύπτουν από τα μέτρα που ανακοινώθηκαν για τους ανεμβολίαστους και θα ισχύσουν μέχρι τον ερχόμενο Μάρτιο σήμανε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, Σταύρος Καφούνης.

Αφού σημείωσε, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ότι «το χειρότερο που μπορούμε να κάνουμε για την οικονομία είναι να γιγαντωθεί η συζήτηση αυτή (σ.σ. για τα μέτρα)» και αφού πρόσθεσε ότι «έχουμε στα χέρια μας τη λύση και είναι ο εμβολιασμός» στη συνέχεια ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών τόνισε πως «οτιδήποτε επηρεάζει και έρχεται να λειτουργήσει περιοριστικά στην καθημερινή μας ζωή θα έχει επίπτωση στην οικονομία».

«Τα μέτρα δεν επηρεάζουν μόνο το εμπόριο» πρόσθεσε ο Σταύρος Καφούνης τονίζοντας ότι «εάν χαθούν θέσεις εργασίας θα δούμε την ανεργία να γιγαντώνεται και θα έχουμε εικόνες από το παρελθόν που θέλουμε να ξεχάσουμε».

Σημείωσε, τέλος, ότι «ο κλάδος του εμπορίου έχει εμβολιαστεί στην συντριπτική του πλειοψηφία και εγώ είμαι υπερήφανος γι’ αυτό» προσθέτοντας ότι «ο καταναλωτής μπορεί με ασφάλεια να ψωνίσει».


Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυφάδα: Το μοντέλο, η κοκαΐνη, το κινητό και οι… vip πελάτες

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *