Πρόσκληση στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη για το Δ.Σ. για την πλατεία του «Άη-Γιάννη»

cf80cf81cf8ccf83cebacebbceb7cf83ceb7 cf83cf84cebfcebd cf85cf80cebfcf85cf81ceb3cf8c cf80cf81cebfcf83cf84ceb1cf83ceafceb1cf82 cf84cebf

Πέραν της ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη στο Δημοτικό Συμβούλιο θα κληθούν να συμμετάσχουν και οι εκλεγμένοι βουλευτές, όλων των κομμάτων.

Την προσεχή Τετάρτη, 15.05.2021 και ώρα 18.00 θα συγκληθεί Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα: «Συζήτηση προτάσεων και λήψη απόφασης σχετικά με τα προβλήματα που έχουν προκύψει από την ανεξέλεγκτη συνάθροιση στην πλατεία Άη-Γιάννη» στο οποίο θα κληθούν να συμμετάσχουν ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλης Οικονόμου.

Πέραν της ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη στο Δημοτικό Συμβούλιο θα κληθούν να συμμετάσχουν και οι εκλεγμένοι βουλευτές, όλων των κομμάτων, του Βορείου Τομέα καθώς επίσης και ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Αγίου Ιωάννη και ο Αστυνομικός Διευθυντής Βορείου Τομέα κ. Παναγιώτης Κολλίντζας.

Οι συμμετέχοντες στο Δημοτικό Συμβούλιο της 15ης Μαΐου θα έχουν την δυνατότητα τρίλεπτης παρέμβασης στη συζήτηση, έτσι ώστε να αναλύσουν τις σκέψεις τους και τις προτάσεις τους ως προς την εξεύρεση λύσης στα θέματα της πλατείας του Άη-Γιάννη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα Σμύρνη: Μία ακόμη γυναίκα αναγνώρισε τον 22χρονο – Στις 5 οι καταγγελίες σε βάρος του

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *