Πρώτη μέρα επαναλειτουργίας για τα πρακτορεία ΟΠΑΠ

cf80cf81cf8ecf84ceb7 cebcceadcf81ceb1 ceb5cf80ceb1cebdceb1cebbceb5ceb9cf84cebfcf85cf81ceb3ceafceb1cf82 ceb3ceb9ceb1 cf84ceb1 cf80cf81

Αυστηρά μέτρα υγιεινής και αποστάσεις  

Ρολά σήκωσαν το πρωί τα πρακτορεία ΟΠΑΠ όλης της χώρας, με εξαίρεση την Π.Ε. Κοζάνης. Από σήμερα, τα παιχνίδια ΟΠΑΠ, αλλά και η δυνατότητα συνεχόμενων κληρώσεων είναι και πάλι διαθέσιμα στα πρακτορεία ΟΠΑΠ.

Οι ιδιοκτήτες των πρακτορείων ΟΠΑΠ με τη σειρά τους φροντίζουν για την αυστηρή εφαρμογή αυξημένων μέτρων πρόληψης και υγιεινής στα καταστήματά τους.

επανελειτουργία ΟΠΑΠ
Η κα. Μαρία Κοντομήτρου, ιδιοκτήτρια ενός πρακτορείου ΟΠΑΠ στο ΚερατσίνιΟΠΑΠ

Η κα. Μαρία Κοντομήτρου, ιδιοκτήτρια ενός πρακτορείου ΟΠΑΠ στο Κερατσίνι (Λ. Δημοκρατίας 70), εξηγεί: «Όπως και στο παρελθόν, ακολουθούμε πιστά το πρωτόκολλο υγιεινής προστατεύοντας τους πελάτες μας και το προσωπικό. Υπάρχει συγκεκριμένος ανώτατος αριθμός ατόμων εντός του καταστήματος ανά πάσα στιγμή, ενώ ο χώρος αερίζεται συνεχώς. Όλοι, πελάτες και προσωπικό, φοράνε, φυσικά, πάντα μάσκα. Τηρείται απόσταση δύο μέτρων και στα ταμεία είναι σε αναμονή έως τρία άτομα. Επίσης, έχουμε τοποθετήσει διαχωριστικά πετάσματα μεταξύ των θέσεων των παικτών στα τερματικά αυτόνομης χρήσης opapbet».

Επαναλειτουργία πρακτορείων ΟΠΑΠ
Τα πρακτορεία λειτουργούν ξανά από Δευτέρα 12 ΑπριλίουΟΠΑΠ
Λειτουργούν ξανά τα πρακτορεία ΟΠΑΠ
Τα πρακτορεία ΟΠΑΠ εξυπηρετούν μόνο όρθιους πελάτεςΟΠΑΠ

Επιπλέον, στα πρακτορεία ΟΠΑΠ προωθούνται οι ανέπαφες συναλλαγές. «Πολύ κόσμος επιλέγει το κατάστημά μας για τους λογαριασμούς του, καθώς εδώ η πληρωμή μπορεί να γίνει γρήγορα και εύκολα, χωρίς ουρές. Η πληρωμή γίνεται ανέπαφα, με οποιαδήποτε κάρτα ή μετρητά, καθημερινά, ακόμη και τα σαββατοκύριακα», προσθέτει η κα. Κοντομήτρου.

Πρακτορείο λογαριασμοί
Ανέπαφη πληρωμή λογαριασμών στα πρακτορεία ΟΠΑΠΟΠΑΠ
Πρακτορείο απολύμανση
Συνεχείς απολυμάνσεις στις επιφάνειες και τα μηχανήματα των πρακτορείων ΟΠΑΠΟΠΑΠ
opap7.jpg

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *