Πωλίνα: Η άγνωστη περιπέτεια με τον γιο της – «Η ψυχή μου πήγε κι ήρθε στο άπειρο»

cf80cf89cebbceafcebdceb1 ceb7 ceacceb3cebdcf89cf83cf84ceb7 cf80ceb5cf81ceb9cf80ceadcf84ceb5ceb9ceb1 cebcceb5 cf84cebfcebd ceb3ceb9cebf
polina

Μία κατάθεση ψυχής από την αγαπημένη τραγουδίστρια Πωλίνα. Τι είπε για το περιστατικό με το παιδί της, και πως το αντιμετώπισε.

Συγκλονισιτκή γι αμία ακόμη φορά η αγαπημένη Πωλίνα. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την πορεία της στο τραγούδι αλλά και τον ρόλο της ως μητέρα, σε μία νέα συνέντευξη στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Μαρία Σοφιανού.

Η γνωστή τραγουδίστρια ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων και για το περιστατικό με τον γιο της, το οποίο δεν θα σβήσει ποτέ από το μυαλό της…

– Έχετε βιώσει την ανησυχία να μην ξέρετε πού είναι το παιδί σας για μέρες. Τι θυμάστε από εκείνες τις δύσκολες στιγμές;

Το 2016 έζησα τη χειρότερη εμπειρία που μπορεί να βιώσει γονιός. Όταν δηλαδή περιμένεις να κατεβεί, όπως πάντα, από το αεροπλάνο, το παιδί σου και ξαφνικά συνειδητοποιείς ότι δεν ήρθε.

Ευτυχώς, κράτησε λίγο η αγωνία, λόγω της άμεσης επέμβασης της αστυνομίας της Σκωτίας και τέλος καλό, όλα καλά. Η ψυχή μου πήγε κι ήρθε στο άπειρο όταν δεν ήξερα πού είναι το παιδί μου.

– Ποια είναι η σχέση σας με τον γιο σας; Τι τύπος μαμάς είστε;

Σαν μητέρα, νομίζω υπήρξα πιεστική. Ειδικά στα θέματα διαβάσματος. Όμως στήριξα όλες τις επιλογές του και παρόλο που πέρασε εδώ, όταν αποφάσισε να σπουδάσει Σκωτία, μέσα στην κρίση, έκανα ό,τι μπορούσα για να τον στηρίξω. Είμαι χαρούμενη, γιατί δεν μου μοιάζει καθόλου.

Είναι συγκροτημένος, πεισματάρης και θέλει να πετυχαίνει τους στόχους του. Θέλω απλά, εκτός από πτυχία και επιτυχίες, να ‘ναι ευτυχισμένος. Αυτό μόνο….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ