Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Λιόν έδωσε 50.000 ευρώ για τα παιδιά

cf80cf8ccebbceb5cebccebfcf82 cf83cf84ceb7cebd cebfcf85cebacf81ceb1cebdceafceb1 ceb7 cebbceb9cf8ccebd ceadceb4cf89cf83ceb5 50 000 ceb5
facebookOlympique Lyonnais

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Λιόν έδειξε έμπρακτα τη στήριξή της, δωρίζοντας 50.000 ευρώ στη UNICEF, για τη στήριξη των παιδιών στη χώρα.

Ο γαλλικός σύλλογος προχώρησε σε μια αξιέπαινη πρωτοβουλία, βοηθώντας τον ουκρανικό λαό, ο οποίος δοκιμάζεται μετά τη ρωσική εισβολή.

Η Λιόν γνωστοποίησε ότι θα προχωρήσει σε δωρεά ύψους 50.000 ευρώ στη UNICEF, η οποία με τη σειρά της θα προσφέρει ανθρωπιστική βοήθεια στα παιδιά και τις οικογένειές τους στην Ουκρανία.

«Ο κόσμος του αθλητισμού μπόρεσε να ανταποκριθεί και έχει κινητοποιηθεί με μία φωνή για την ειρήνη. Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε απαιτούν να δείξουμε αλληλεγγύη και αυτό κάνει η Λιόν. Θα ενισχύσουμε τις ενέργειές μας τις επόμενες εβδομάδες, ιδιαίτερα γύρω από το ποδόσφαιρο, για να δείξουμε για άλλη μια φορά ότι ο αθλητισμός είναι φορέας εθνικής συνοχής, αλλά και διεθνούς χάρη στις κοινές μας αξίες», δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας, Ζαν Μισέλ Ολά.

Διαβάστε επίσης:

Πόλεμος στην Ουκρανία: «Θα νικήσουμε» το μήνυμα του θρυλικού, Σεργκέι Μπούμπκα

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Ρώσος τενίστας, Ντανίλ Μεντβέντεφ αφαίρεσε τη σημαία της πατρίδας του

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.