Πόλεμος στην Ουκρανία: Η συγκινητική στιγμή που Ουκρανοί ψάλουν τον εθνικό ύμνο στη Βουλή

cf80cf8ccebbceb5cebccebfcf82 cf83cf84ceb7cebd cebfcf85cebacf81ceb1cebdceafceb1 ceb7 cf83cf85ceb3cebaceb9cebdceb7cf84ceb9cebaceae cf83
facebookoukranoi vouleftes

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ουκρανοί βουλευτές συγκεντρώθηκαν στο κοινοβούλιο της χώρας και έψαλαν τον εθνικό ύμνο

Συγκινητικές είναι προσπάθειες των Ουκρανών να δείξουν ότι το ηθικό ανάμεσά τους παραμένει υψηλό παρά τον πόλεμο στην Ουκρανία ο οποίος μπήκε στην ένατη ημέρα με τη φωτιά στο πυρηνικό εργοστάσιο στη Ζαπορίζια.

Παράδειγμα αυτής της προσπάθειας το βίντεο που ανήρτησε Ουκρανή βουλευτής και στο οποίο απεικονίζονται Ουκρανοί συνάδελφοί της να ψάλουν τον εθνικό ύμνο μέσα στο κοινοβούλιο της χώρας.

Σύμφωνα με την βουλευτή, Σάσα Ουστίνοβα, στη συνεδρίαση στο κοινοβούλιο της Ουκρανίας που εδρεύει στο Κίεβο παραβρέθηκαν περίπου 300 βουλευτές.

Όπως φαίνεται στο βίντεο την ώρα που έψαλαν τον εθνικό ύμνο οι βουλευτές είχαν το χέρι τους στην καρδιά τους για να δείξουν την πίστη τους στην πατρίδας τους, την Ουκρανία.

Σημειώνεται ότι αντικείμενο της συνεδρίασης ήταν η ψήφιση νομοθετικής ρύθμισης που θα επιτρέπει την κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων ρωσικών περιουσιακών στοιχείων που ανήκουν είτε στη Ρωσία είτε σε Ρώσους πολίτες.

Διαβάστε επίσης:

Πόλεμος Ουκρανία: Έξαλλος ο Ζελένσκι – Κατηγορεί τη Ρωσία πως ήθελε να επαναληφθεί το Τσερνόμπιλ

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.