«Πόνος Κρυφός»: Η Μαρίνα Σάττι παρουσιάζει το νέο τραγούδι της στο ColorsXStudios

cf80cf8ccebdcebfcf82 cebacf81cf85cf86cf8ccf82 ceb7 cebcceb1cf81ceafcebdceb1 cf83ceaccf84cf84ceb9 cf80ceb1cf81cebfcf85cf83ceb9

Το «Πόνος Κρυφός» θα περιλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ της Μαρίνας Σάττι που θα κυκλοφορήσει το 2022.

Η Μαρίνα Σάττι, η πιο ανατρεπτική Ελληνίδα καλλιτέχνιδα, επανέρχεται με ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Πόνος Κρυφός».

Εν μέσω της ευρωπαϊκής περιοδείας της μεταξύ Γαλλίας, Ισπανίας, Ελβετίας και Νορβηγίας, όπου συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις της, καθώς μέχρι το τέλος του 2021 ακολουθούν άλλες επτά συναυλίες σε αυτές τις χώρες, έκανε μία στάση στο Βερολίνο όπου βρίσκεται το ColorsXStudio.

Σε αυτό το στούντιο γύρισε το μουσικό βίντεο για το καινούργιο τραγούδι της. Το «Πόνος Κρυφός» είναι το πρώτο ελληνόφωνο τραγούδι που ακούγεται στην ιστορία του «Colors».

Το «Colors» είναι ένα μουσικό κανάλι στο YouTube με έδρα το Βερολίνο. Ξεκίνησε το 2016 ως ιδέα των Phillip Starcke και Felix Glasmeyer. Έχει φιλοξενήσει τεράστια ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, όπως οι Billie Eilish, Doja Cat, Jorja Smith και πολλούς ακόμα σημαντικούς καλλιτέχνες.

Το περιεχόμενο του καναλιού δεν καθορίζεται από ένα συγκεκριμένο είδος μουσικής, γι’ αυτό το σύνθημά τους είναι: «All colors, no genres». Αυτή τη στιγμή θεωρείται το μεγαλύτερο μουσικό trend.