Πύργος: Καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση από αντιδήμαρχο – Παύθηκε από τα καθήκοντά του

cf80cf8dcf81ceb3cebfcf82 cebaceb1cf84ceb1ceb3ceb3ceb5cebbceafceb1 ceb3ceb9ceb1 cf83ceb5cebecebfcf85ceb1cebbceb9cebaceae cf80ceb1cf81
facebookastynomia
Το θύμα κατέθεσε μήνυση τον περασμένο Οκτώβριο σε βάρος του αντιδημάρχου, ενώ την υπόθεση διερευνά η Δικαιοσύνη

Μια νέα υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης βλέπει το «φως» της δημοσιότητας, με μια υπάλληλο δήμου Πύργου να καταγγέλλει ότι αντιδήμαρχος την παρενοχλούσε σεξουαλικά μέσω Facebook.

Το θύμα κατέθεσε μήνυση τον περασμένο Οκτώβριο σε βάρος του αντιδημάρχου, ενώ την υπόθεση διερευνά η Δικαιοσύνη. Σύμφωνα με το MEGA καταγγέλλουσα, επειδή ακριβώς δεν ενέδωσε στις σεξουαλικές απαιτήσεις του εν λόγω δημοτικού παράγοντα, έγινε αποδέκτης εκδικητικής συμπεριφορά, ενώ κλήθηκε και σε απολογία για υπηρεσιακά θέματα.

Σημειώνεται ότι ο δήμαρχος Πύργου προχώρησε σε άμεσες ενέργειες παύοντας αμέσως τον καταγγελλόμενο από τη θέση του αντιδημάρχου.

Η καταγγελία έφτασε επίσης στο Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας, στα Υπουργεία Εργασίας και Εσωτερικών, στην Εθνική Επιτροπή για το Δικαιώματα του Ανθρώπου, στο Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο για την Ισότητα των Φύλων, στον Συνήγορο του Πολίτη και στην Εθνική Αρχή Διαφάνειας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη: «Κλείδωσε» η νέα παράταση του lockdown – Η απόφαση για τη μετακίνηση εκτός νομού

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *