Πώς ζει ο άντρας που ξέμεινε σε ένα δυάρι με τη μαμά του και την πρώην γυναίκα του

cf80cf8ecf82 ceb6ceb5ceb9 cebf ceaccebdcf84cf81ceb1cf82 cf80cebfcf85 cebeceadcebcceb5ceb9cebdceb5 cf83ceb5 ceadcebdceb1 ceb4cf85ceac
ytuy

Ένας φωτογράφος που ζει σε ένα διαμερισματάκι στο Κουίνς της Νέας Υόρκης έχει ξεμείνει εδώ και 10 μήνες με τη μαμά του και την πρώην σύζυγό του.

Ο Neil Kramer μοιράζεται εδώ και λίγο καιρό υλικό στο Instagram από τη συμβίωση των τριών τους, θέλοντας να αντιμετωπίσει με χιούμορ την κατάσταση.

«Ήταν υποτίθεται για λίγες εβδομάδες», είπε προσφάτως στην εφημερίδα New York Post. Η μητέρα του ήταν να πάει στη Φλόριντα, αλλά το σχέδιο ναυάγησε, την ίδια στιγμή που το σπίτι της πρώην γυναίκας του στο Λος Άντζελες πλημμύρισε, κι έτσι μαζεύτηκαν όλοι στο δυάρι του.

Ο ίδιος μιλά τώρα για την αγχωτική κατάσταση που ζει: «Σε κάποια στιγμή, τους είπα να πάμε για θεραπεία οικογένειας», λέει ο φωτογράφος και σεναριογράφος, ο οποίος έστρεψε τη φωτογραφική μηχανή του μέσα στο σπίτι για να δείξει την άβολη κατάσταση.

Η μητέρα του Elaine είναι 80 ετών. Με την πρώην σύζυγό του, Sophia Lansky, έχουν χωρίσει εδώ και τρία χρόνια, περνώντας μαζί δύο δεκαετίες γάμου.

Ο ίδιος κοιμάται στον καναπέ, καθώς η μητέρα του έχει καταλάβει την κρεβατοκάμαρα και η πρώην κοιμάται στο δεύτερο δωμάτιο.

Ο Kramer κλείνεται στο μπάνιο όταν θέλει μερικές στιγμές ηρεμίας. Όταν κάποιος τους θέλει να κάνει ένα σημαντικό τηλεφώνημα, πηγαίνει να μιλήσει στο αυτοκίνητο της Sophia.

Το χάος που ζει δεν περιγράφεται. «Η μητέρα μου φρικάρει ότι θα πάθουμε ηλεκτροπληξία με όλο αυτό τον εξοπλισμό», λέει για τα σύνεργα της δουλειάς του.

Η με το ζόρι συμβίωση απαθανατίζεται στον λογαριασμό του στο Instagram. Όσο για το μάθημα που έχει μάθει με τον δύσκολο τρόπο, σκοπεύει να το γράψει σε βιβλίο.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *