Πώς μπορεί να αλλάξει το να μην ψηφίζει ο κόσμος σχεδόν πάντα το λάθος κόμμα;

cf80cf8ecf82 cebccf80cebfcf81ceb5ceaf cebdceb1 ceb1cebbcebbceaccebeceb5ceb9 cf84cebf cebdceb1 cebcceb7cebd cf88ceb7cf86ceafceb6ceb5ceb9

 thisavros sentouki fenn12

Σχεδόν πάντα οι ψηφοφόροι μετανιώνουν για την επιλογή τους στην κάλπη αφού κανένα κόμμα δεν μπορεί να υλοποιήσει αυτά που έχει υποσχεθεί.

Ειδικά τα κόμματα που εκλέγονται για δεύτερη θητεία σχεδόν πάντα κάνουν τα ανάποδα από όσα έχουν υποσχεθεί στον λαό. Αυτό συμβαίνει γιατί μια τρίτη θητεία είναι σχεδόν απίθανη, έτσι φροντίζουν να διεκπεραιώσουν τις υποχρεώσεις τους στους ψηφοφόρους τους αδιαφορώντας για τους υπόλοιπους.

 

Όπως έχει η σημερινή κατάσταση ο Ελληνικός λαός θα πρέπει να είναι τρελός αν δεν ψηφίσει αυτόν που του υπόσχεται τα περισσότερα. Με μία διαφορά όμως ότι αυτός που τάζει θα πρέπει να είναι δεσμευμένος ότι θα τα εφαρμόσει. Σε αντίθετη περίπτωση θα χάνουν την περιουσία τους η μέχρι τετάρτου βαθμού συγγενείς τους, ενώ θα γίνεται και έλεγχος για τους φίλους τους, γιατί υπάρχουν περιπτώσεις όπως ας πούμε του Παπούλια, ας τον συγχωρέσει ο Θεός που ‘δάνεισε’ τον φίλο του Παπανδρέου για να αγοράσει τότε την βίλλα στην Εκάλη.

Ο Ανδρέας Παπανδρέου φτωχός, ο Κώστας Μητσοτάκης δεν είχε τίποτα στην κατοχή του, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής δεν είχε καθόλου περιουσία, ο Τσίπρας μένει σε ένα διαμέρισμα στην Κυψέλη, όμως σχεδόν όλοι αυτοί, αν όχι όλοι, έχουν πλούσιους συγγενείς, σύμπτωση θα πείτε, μπορεί, κατέβηκα ο άλλος από το χωριό του και βρήκε κρυφό θησαυρό και εγώ μια φορά στο Ρουφ είχε βρει κάποιος άγνωστο αριθμό χρυσών λιρών στα σκουπίδια και μου έκανε δώρο τότε ένα παλτό για να μην μιλήσω, μιλάμε όταν ήμουν παιδί.

Κώστας Ζουγρής     


ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.