Πώς το binge watching καθιερώθηκε ως η πιο απολαυστική σπιτική εμπειρία θέασης

cf80cf8ecf82 cf84cebf binge watching cebaceb1ceb8ceb9ceb5cf81cf8eceb8ceb7cebaceb5 cf89cf82 ceb7 cf80ceb9cebf ceb1cf80cebfcebbceb1cf85cf83
Nova 1

Έχουμε συγκεντρώσει μερικούς από τους λόγους που καθιέρωσαν το binge watching σε αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας.

Τo διάστημα που μείναμε σπίτι για το κοινό καλό, χρειάστηκε να επαναπροσδιορίσουμε πολλούς τομείς της ζωής μας. Και ένας από αυτούς, ήταν αναμφίβολα ο τρόπος που είχαμε συνηθίσει να ψυχαγωγούμαστε. Ενώ τα θέατρα, τα σινεμά, τα καφέ και τα εστιατόρια παρέμεναν κλειστά, εμείς αρχίσαμε να αναζητούμε εναλλακτικούς, σπιτικούς τρόπους ψυχαγωγίας, στους οποίους θα επενδύαμε τον ελεύθερό μας χρόνο.

Κάπως έτσι, το binge watching είναι σήμερα μία από τις αγαπημένες μας σπιτικές απολαύσεις, μία «ιεροτελεστία» που μας χαλαρώνει και δίνει ώθηση στα βράδια στο σπίτι και τα Σαββατοκύριακα εντός. Παρακάτω, λοιπόν, έχουμε συγκεντρώσει μερικούς από τους λόγους που καθιέρωσαν το binge watching σε αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, το οποίο μας χαρίζει απολαυστικές εμπειρίες θέασης πάντα και παντού και μας κάνει να ανυπομονούμε να παρακολουθήσουμε back to back τα επεισόδια των αγαπημένων μας σειρών.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

ΠΗΓΗ