Ράλι Ακρόπολις: Ο Ζαν Τοντ στην Αθήνα με την Ρόη Αποστολοπούλου

cf81ceaccebbceb9 ceb1cebacf81cf8ccf80cebfcebbceb9cf82 cebf ceb6ceb1cebd cf84cebfcebdcf84 cf83cf84ceb7cebd ceb1ceb8ceaecebdceb1 cebc

Ο Πρόεδρος της FIA, Ειδικός Εντεταλμένος του Γ.Γ. του ΟΗΕ για την Οδική Ασφάλεια και εμβληματική μορφή του διεθνούς μηχανοκίνητου αθλητισμού, Ζαν Τοντ, βρίσκεται στην χώρα μας για το 55ο Ράλι Ακρόπολις.

Η Ρόη Δανάλη Αποστολοπούλου καλωσόρισε τον Ζαν Τοντ στη χώρα μας και στο ξενοδοχείο της Theoxenia Palace, όπου διαμένει.

Η επιχειρηματίας και ο Πρόεδρος της FIA συζήτησαν για το μηχανοκίνητο αθλητισμό, καθώς εδώ και πολλά χρόνια η Ρόη Αποστολοπούλου παρακολουθεί αγώνες σε παγκόσμιο επίπεδο. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ζαν Τοντ βρίσκεται στην Ελλάδα, καθώς είναι λάτρης της χώρας μας. Μάλιστα, έχει συμμετάσχει και ο ίδιος, στο παρελθόν, ως συνοδηγός στο Rally Acropolis.

JEANTODD1

JEANTODD1

Η Τελετή Εκκίνησης της 1ης Ειδικής Διαδρομής του EKO Acropolis Rally 2021 θα πραγματοποιηθεί στις 17:30 της Πέμπτης 9 Σεπτεμβρίου 2021 στην Ακρόπολη, από όπου και τα αγωνιστικά οχήματα θα κινηθούν προς τον χώρο Εκκίνησης επί της Λεωφόρου Αμαλίας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ