Ρένος Ρώτας: «Είμαι 29 χρονών μαντράχαλος και ήμουν έτοιμος να ζητήσω δανεικά»

cf81ceadcebdcebfcf82 cf81cf8ecf84ceb1cf82 ceb5ceafcebcceb1ceb9 29 cf87cf81cebfcebdcf8ecebd cebcceb1cebdcf84cf81ceaccf87ceb1cebbcebf

Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day παραχώρησε ο Ρένος Ρώτας. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως ανήκει στους καλλιτέχνες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες λόγω της πανδημίας, καθώς δεν εργάζονται και εξομολογήθηκε ότι οριακά ήταν στο σημείο να ζητήσει δανεικά.“Βέβαια και με αγχώνει το οικονομικό κομμάτι. Είμαι 29 χρονών μαντράχαλος, διαχειρίζομαι μόνος τα οικονομικά μου, τίθεται ζήτημα βιοπορισμού πια σε αυτή τη συνθήκη. Το φθινόπωρο ήμουν στο όριο να ζητήσω δανεικά είτε από την αδελφή μου είτε από τους γονείς μου προκειμένου να μπορέσω να καλύψω τα βασικά μου έξοδα” είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: 
Είχαμε ξεκινήσει πρόβες κανονικά με τον Φάνη Μουρατίδη και τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο. Ανυπομονώ να δείξουμε αυτή τη δουλειά που πιστεύω ότι θα την αγαπήσει πολύ ο κόσμος. Είναι σχεδόν έτοιμη και ελπίζω, το αργότερο το καλοκαίρι, να βγει στο κοινό” συμπλήρωσε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

<!–[if IE 9]><![endif]–> Ρένος Ρώτας: "Είμαι οριακά να ζητήσω δανεικά από τους δικούς μου"

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
5c3dc328000f1

ΠΗΓΗ