Ρεγγίνα Μακέδου: «Χόρεψα 155 μέρες με τη λευχαιμία. Δεν ήθελα να πεθάνω ξαπλωμένη»

To κορίτσι που αγαπήσαμε στο DWTS, η γυναίκα που θαυμάσαμε…

cf81ceb5ceb3ceb3ceafcebdceb1 cebcceb1cebaceadceb4cebfcf85 cf87cf8ccf81ceb5cf88ceb1 155 cebcceadcf81ceb5cf82 cebcceb5 cf84ceb7 cebb
facebookreggina makedou

To κορίτσι που αγαπήσαμε στο DWTS, η γυναίκα που θαυμάσαμε απεριόριστα όταν πέρυσι κάθε της μέρα στο νοσοκομείο πολεμώντας τη λευχαιμία, ήταν μια μέρα χαράς, μια γιορτή, χορεύοντας και τραγουδώντας στο TikTok. 

Στην περίπτωσή της δεν χωρούν μελοδραματισμοί και μεγάλες κουβέντες. Η πρώην προπονήτρια της κολύμβησης και νυν γυμνάστρια, με τη δική της στάση ζωής, όταν μετά τον διαβήτη διαγνώστηκε από λευχαιμία την οποία πολέμησε 155 μέρες, μας δείχνει το δρόμο για το πώς πραγματικά κερδίζουμε τη ζωή στην ουσία της και όχι σε ανούσιες λεπτομέρειες.

Με το κέφι της και τη ζωντάνια της, χόρεψε στο DWTS στο Star, μέχρι και την περασμένη Κυριακή και αν μας ρωτάτε, ναι, μας στεναχώρησε η αποχώρησή της. Γιατί τέτοιους ανθρώπους θα πρέπει να τους βλέπουμε σε κάθε ευκαιρία στην μικρή μας οθόνη, για να μας θυμίζουν τι σημαίνει σημαντικός άνθρωπος. Και στην συνέντευξή μας παρουσιάζει μόνο ένα μικρό μόνο κομμάτι της σπουδαίας της προσωπικότητας και της ζωής της.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

ΠΗΓΗ